Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp

1 71146 original jpg jpeg

Funcţia principală a ficatului este de a metaboliza substanţele nutritive din alimentele pe care le consumăm, ajutând digestia. Supraîncărcat de toxine, ficatul îţi poate crea o mulţime de probleme precum o digestie dificilă, balonări frecvente, stări de vomă sau chiar dificultăţi în a pierde kilograme.

De la un ficat plin de toxine şi până la un ficat gras nu mai e decât un pas,ca să nu mai menţionăm riscul crescut de obezitate şi dificultatea de a slăbi,inclusiv.

Trebuie subliniat,aşadar,că ficatul este organul principal capabil să ardă grăsimi alături de vezica biliară-ele,,lucrează'' împreună la transformarea şi eliminarea grăsimilor din organism.

În cele ce urmează,îţi vom prezenta câteva soluţii care îţi vor curăţa ficatul şi care te vor ajuta să slăbeşti în acelaşi timp.

Cum să-ţi cureţi organismul de toxine şi să slăbeşti în acelaşi timp:avocado

Consumă jumătate de fruct de avocado (de mărime medie) zilnic. Fructul este unul dintre cele mai sănătoase şi te va ajuta să slăbeşti:este bogat în fibre,recomandate în dietele de slăbit,fiind incredibil de hrănitor.

Citeşte continuarea articolului pe clicksanatate.ro.