Cum slăbeşti sănătos după naştere

1 70868 original jpg jpeg

Este frustrant ca la câteva luni după ce ai născut să te lupţi cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii! Iată cum poţi scăpa de ele, fără să ţii o dietă anume!

Deşi ai fi tentată să adopţi un regim alimentar strict pentru a-ţi recupera silueta,este mai bine să-ţi alungi din minte acest gând,deoarece poate fi afectată calitatea laptelui,atât de necesar pentru bebeluşul tău. Este indicat să adopţi o dietă moderată,din care să nu lipsească fructele şi legumele proaspete.

Citeşte şi:

încearcă dieta cu verdeţuri

Reguli de dietă pe care le poţi încălca

Stabileşte-ţi un ţel

Chiar dacă actriţele celebre reuşesc să scape miraculos de kilogramele în plus la scurt timp după ce devin mămici,acest lucru nu înseamnă că ţi se va întâmpla şi ţie. Stabileşte la ce greutate vrei să ajungi şi cât vrei să slăbeşti săptămânal.Cel mai realistic ţel este de 1 kg pe săptămână. Mânâncă 3 mese pe zi şi două gustări. Mesele trebuie să fie compuse din legume proaspete sau făcute la cuptor,carne slabă,cum este cea de pui sau peştele,brânzeturi şi iaurt parţial degresat.

Nu uita de mişcare

Alăptatul,este un „sport” pe care-l faci zilnic şi este un mod de a consuma aproximativ 300 de calorii. Profită de zilele calde pentru a face plimbări lungi alături de bebeluşul tău. De asemenea,dacă ai ocazia,poţi practica înotul. Această activitate fizică accelerează metabolismul,arde caloriile şi  te ajută să slăbeşti uniform.

Slăbeşte în doi

Şi partenerul poate acumula kilograme în cele 9 luni când se pregăteşte să devină tată. Şi cum este mai uşor să slăbeşti în doi,vă puteţi pune la punct un program de mese şi activităţi fizice,în funcţie,bineînţeles,de orarul bebeluşului. Aşadar,în timp ce cel mic doarme,voi puteţi practica un sport. De asemenea,este mai uşor să slăbeştiatunci când în casă aveţi numai alimente sănătoase şi pline de vitamine,în locul dulciurilor şi a gustărilor bogate în calorii.Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg