Cum te ajută verdeţurile să slăbeşti

1 73629 original jpg jpeg

Surse bogate de vitamine şi de minerale, loboda, ştevia şi spanacul sunt aliaţi de nădejde în dietele şi curele menite să reducă greutatea corporală. Acestea pot fi mâncate în cantităţi mari fără a dăuna siluetei şi furnizează corpului substanţele de care are nevoie pentru a accelera arderea grăsimilor.

Loboda te scapă de toxine

Ajută la eliminarea toxinelor,stimulează arderile,împiedică organismul să reţină apă mai mult decât este normal şi îmbunătăţeşte digestia,de aceea lobodase află în topul celor mai bune verdeţuri pentru siluetă. Specialiştii în nutriţie o recomandă în special primăvara,când este proaspătă,întrucât curăţă sângele şi este o sursă bogată de vitamine şi minerale. Este indicat să o mănânci proaspătă,ca să beneficiezi din plin de calităţile ei,în salate de crudităţi sau în combinaţie cu alte verdeţuri.

Pont

Sucul de lobodă are rol detoxifiant şi întăreşte imunitatea.

Ştevia ajută digestia

În copilărie,ciorba cu ştevie şi ouă făcea parte săptămânal din meniul familiei mele la începutul sezonului cald. Pe atunci nu mi se părea foarte gustoasă,însă acum savurez cu mare poftă acest  preparat săţios,care îmi aduce aminte de acasă. Şteviaeste recomandată în curele de slăbire pentru că potoleşte foamea şi te ajută să stai departe de alimentele bogate în grăsimi. Diuretic natural,această verdeaţă reglează digestia şi reduce pofta de dulce. Ca să scapi de kilogramele în plus,mănâncă ştevie crudă,nesărată,şi acrită cu zeamă de lămâie.

Spanacul împiedică absorbţia grăsimilor

Ţi se face mereu poftă de mâncare între mese şi dai buzna la raftul cu dulciuri? Acest obicei dăunează siluetei şi e un semn că trebuie să faci câteva schimbări în meniul de la mesele principale. De exemplu,optează la micul-dejun,prânz sau cină pentru mâncăruri cu spanac,deoarece această plantă verde atenuează senzaţia de foame dintre mese,potrivit unor cercetări efectuate de oamenii de ştiinţă suedezi. În plus,spanaculîmpiedică organismul să absoarbă rapid grăsimile din alimente. Ai grijă să nu-l fierbi în cantităţi mari de apă şi nici să nu-l ţii mult timp la frigider,ca să nu-şi piardă proprietăţile nutritive. Cel mai bine îl pregăteşti în baie de aur. 



Recente

prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg