Dieta Annei Lesko. Slabeşte cu un amestec ieftin, dar eficient!

7  2col anna lesko 0 jpeg

Arată bine şi se menţine suplă şi tonifiata, în ciuda faptului că are un restaurant şi acasă găteşte des pentru băieţelul ei. Dar Anna Lesko are o dietă minune pe care o foloseşte şi celebra Beyonce pentru a slăbi. Se face acasă şi se consumă între 7 şi 10 zile, de două ori pe an.

Dacă vrei să arăţi bine de Crăciun şi de Revelion, poţi urma metoda Annei Lesko. Dieta ei ajută la slăbit şi la detoxifierea organismului.

Dieta Annei Lesko - ingrediente şi mod de preparare

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. Ea există pe net de ceva timp.

image

Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ţine de maximum două ori pe an.

image