Dieta călugărilor japonezi: Slăbeşti 10 kg în 10 zile

dieta călugărilor japonezi jpeg

Dieta călugărilor japonezi devine din ce în ce mai populară în lume, pentru că dă rezultate excelente şi este foarte uşor de urmat. Iar când te gândeşti că după 10 zile vei pierde 10 kilograme, motivaţia este la cote maxime.

Dieta călugărilor japonezi: Ce trebuie să ştii

Este bine pentru tine să ţii această dietă doar o dată la şase luni,pentru o perioadă de zece zile,iar rezultatele se vor vedeaŞ până la 10 kilogramemai puţin în greutate. Această dietă reprezintă cea mai bună formă de detoxifiere a organismului. În timpul curei nu ai voie să consumi decât un singur preparat: orezul în cantităţi cât mai mari.

Dieta călugărilor japonezi: Mănâncă oricât doreşti

Poţi mânca orez ori de câte ori îţi este foame,în ce cantităţi vrei. Ceea ce este foarte important e să mănânci încet şi să mesteci fiecare gură de orez de 20 de ori înainte de a înghiţi. Pentru a evita situaţia în care te plictiseşti de acelaşi aliment,zi de zi,poţi să adaugi şi salate de legume proaspete,preparate cu ulei de măsline şi cu suc de lămâie. Sucul de lămâie cu apă este recomandat şi ca supliment,precum şi ceaiul neîndulcit-mai ales cel verde. De altfel,nu uita să bei minimum 2 litri de apă pe zi.

Zahărul,fructele şi toate celelalte băuturi sau alte alimente sunt excluse,şi,dacă nu trişezi în aceste zece zile,după această perioadă s-ar putea să fii mai uşoară cu 10 kg.

Dieta călugărilor japonezi: Reţeta

Ingrediente de folosit în dieta călugărilor japonezi:

1 lingură de unt

1 lingură ulei de măsline

4 căţei de usturoi,feliaţi

3-4 castraveţi muraţi

1 cană de orez nefiert

pătrunjel proaspăt tocat

Dieta călugărilor japonezi - Mod de preparare:

Într-o tigaie combină untul şi uleiul de măsline,la foc mediu,şi,după ce untul s-a topit,adaugă usturoiul. Lasă-l să se prăjească aproximativ un minut. Apoi,adaugă orezul şi 3 căni de apă şi lasă să fiarbă până când orezul devine uşor lipicios. Amestecă cu grijă,de câte ori este nevoie,cu o lingură de lemn,pentru a împiedica lipirea orezului de fundul vasului de gătit. După ce s-a făcut,îl scoţi într-un bol şi îl amesteci cu pătrunjel. Poţi adăuga castraveţii muraţi fie în orez,fie îi pui într-un vas separat.