Dieta care te ajută să-ţi subţiezi coapsele!

1 72792 original jpg jpeg

Zona coapselor este cunoscută a fi una dintre cea mai dificilă zonă care poate fi subţiată, deoarece majoritatea dietelor sunt concentrate pe zona abdominală. Descoperă cea mai bună dietă pentru a subţia coapsele şi spune la revedere grăsimii de pe picioare.

În plus,faţă de un regim alimentar echilibrat,exerciţiile fizice sunt esenţiale pentru pierderea în greutate şi a slăbi în zona coapselor. Aportul suplimentar de apă va reduce retenţia de lichide şi va dizolva grăsimea şi celulita din acea zonă a corpului.Ceaiul verde,usturoiul,grepfrutul,ghimbirul,ardeiul iute şi soia sunt alimentele care ajută la accelerarea metabolismului şi vor ajuta la arderea grăsimilor mai repede.Reduce cantitatea de calorii pe care le consumi în fiecare zi. Mănâncă mai multe fructe şi legume pentru a beneficia de fibrele,apa şi substanţele nutritive ale acestora,evitând în acelaşi timp grăsimile găsite în alte produse alimentare. O dietă sănătoasă şi echilibrată este ceea ce ai nevoie pentru a slăbi în zonele dificil de subţiat,cum sunt coapsele şi şoldurile. Aşadar,ai nevoie de planificarea meselor şi o varietate de alimente,evitând grăsimile,făina albă şi zaharurile.

Iată în ce constă această dietă:

Luni

Micul dejun:Ceai cu lămâie,un pahar de suc de portocale şi o felie de pâine de cereale integrale cu gem redus în zahăr. Mănâncă un măr sau o pară ca gustare între micul dejun şi prânz.

Prânz:Linte cu o bucată de pui dezosat la grătar,o felie de pâine de cereale şi ca gustare un pahar de lapte degresat sau o ceaşcă de cafea.

Cină:Peşte la cuptor sau la grătar cu o porţie de orez cu legume.

Marţi

Micul dejun:Un pahar de lapte degresat,suc de portocale şi o felie de pâine de

cu cremă de brânză scăzută în grăsimi. În plus,ca gustare mănâncă un măr.

Prânz:O porţie de paste,roşii la grătar cu ulei de măsline,o felie de pâine de cereale şi o prună. Adaugă ca gustare un pahar de lapte degresat.

Cină:Fructe de mare gătite aşa cum îţi plac şi o felie de pâine integrală.

Miercuri

Micul dejun:O ceaşcă de lapte degresat cu cereale fără adaos de zahăr şi un pahar de suc de portocale. Între micul dejun şi prânz,alege ca gustare un măr sau o pară.

Prânz:Supă de legume,ton fără sos,o felie de pâine,o portocală şi ca gustare un iaurt degresat.

Cină:Orez cu legume şi un iaurt fără grăsime.

Joi

Mic dejun:Un pahar de lapte degresat,suc de portocale şi o brioşă. Ca gustare o pară.

Prânzul:Orez cu ciuperci,o felie de pâine de grâu,un kiwi şi ca gustare un iaurt degresat.

Cină:Salată cu orez negru şi un iaurt degresat.

Vineri

Micul dejun:O ceaşcă de lapte degresat cu cereale şi un suc de portocale. Un măr,ca gustare.

Prânz:O porţie de paste,şuncă,o felie de pâine de secară şi un kiwi.

Cină:O porţie de piure de cartofi,o omletă cu şuncă,o felie de pâine de grâu şi o piersică pentru desert.

Sâmbătă

Micul dejun:Un pahar de lapte degresat,suc de portocale şi o felie de pâine din grâu integral cu brânză albă scăzută în grăsimi. În plus,alege ca gustare un măr.

Prânz:O felie de pâine din grâu integral cu şunca şi un iaurt degresat.

Cină:Supă de legume,o porţie de peşte,o felie de pâine de grâu şi o porţie de ananas pentru desert.

Duminică

Alege un plan de masă de la oricare dintre zilele precedente. Mănâncă ceva diferit la prânz,o porţie de orice doreşti.

Acest plan de nutriţie ar trebui să fie completat cu un exerciţiu de rutină timp de cel puţin 2-3 zile pe săptămână. Genuflexiunile,ciclismul,săritul coardei,joggingul,mersul pe jos trebuie adăugate la orice regim alimentar.

Credit foto:www.steptohealth.com