Dieta cu banane la micul dejun. Este rapidă şi foarte uşor de ţinut

1 83294 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unei diete-fulger care să te scape de câteva kilograme în plus rapid, află cum se ţine dieta cu banane, deja celebră în Japonia.

Popularitatea ei vine din faptul că este foarte uşor de ţinut, este rapidă şi eficientă. Cântăreaţa japoneză Kumiko Mori a contribuit şi ea la succesul dietei, după ce a declarat că a slăbit cu ajutorul ei aproape 10 kilograme.  

Cum se ţine dieta cu banane de dimineaţă

Micul dejun constă în banane pe săturate plus un pahar de apă la temperatura camerei. Specialiştii care au conceput regimul susţin că bananele, consumate la micul dejun, au capacitatea de a stimula arderea de calorii.

La prânz şi cină poţi mânca orice, în orice cantitate. Ar fi bine să eviţi totuşi mâncărurile de tip fast food şi băuturile carbogazoase. Poţi consuma chiar şi dulciuri, însă într-o cantitate rezonabilă. Singura băutură permisă este apa la temperatura camerei. Nu mai ai voie să mănânci nimic după ora 20:00, doar să bei apă, şi să mergi la culcare înainte de miezul nopţii.

Pare greu de crezut că reuşeşti să slăbeşti rapid mâncand aproape orice. Se presupune că atuul dietei ar fi fibrele din banane, care dau o senzaţie de saţietate de mai lungă durată şi trec nedigerate prin sistemul digestiv. Totuşi, bananele conţin doar 4% fibre, mai puţin decât perele sau căpşunele, şi sunt mai bogate în calorii decât multe alte fructe.

Pe de altă parte, nu este o dietă periculoasă, astfel că vei ştii dacă funcţionează şi în cazul tău doar dacă o încerci.

Sursă: unica.ro / Foto: pixabay.com