Dieta cu lămâie: mănânci şi slăbeşti!

1 62251 original jpg jpeg

Foarte populară printre starurile de la Hollywood, dieta cu lămâie îţi permite să mănânci fără să te privezi - şi fără să te îngraşi.

Principiul dietei cu lămâie

Ideea este de asocia beneficiile lămâii cu cele ale unei alimentaţii sănătoase,echilibrate şi variate. Zeama de lămâie,se ştie,are efect de ardere a caloriilor,de detoxificare şi prezintă şi beneficii curative.  În dietacu lămâie,nu trebuie să te privezi de la nimic,doar să introduci în mâncărurile preferate lămâie,sub toate formele.

Faza 1:Detoxificarea

Dieta începe cu o zi dedicată detoxificării. În decursul celor 24 de ore,nu mănânci decât alimente  naturale -frcute,legume-care curăţă organismul.  Trebuie să consumi apă cu lămâie în cantitate suficientă – 2 litri.

Faza 2:Lămâie cât cupride

Micul dejun începe întotdeauna cu u pahar mare cu citronadă fără zahăr sau foarte puţin îndulcită,băută pe stomacul gol. Abia după o jumătate de oră sau o oră vei mânca. Pentru restul meselor,trebuie să revizuieşti atent alimentele pe care le prepari. Alege produse variate, legume şi fructe pe care le consumi crude,fierte sau la cuptor. În loc de oţet,foloseşti doar zeamă de lămâie. Vinegreta din salată va fi înlocuită cu zeamă de lămâie iar peştele va fi servit cu felii de lămâie. Vei limita consumul de zahăr,vei alege alimente complete sau natur.

Ce ai voie şi ce nu

Nu ai voie semipreparate şi preparate din comerţ,îndulcitori,produse de panificaţie din făină albă. În loc de sare,foloseşte condimente sau tarhon. Dă prioritate alimentelor crude sau gătite un timp cât mai scurt. Nu uita că grăsimile bune sunt cele din uleiul de măsline presat la rece,din peştele gras,din fructele oleaginoase crude,din seminţele de dovleac neprăjite şi nesărate,din lactatele natur.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg