Dieta cu pomelo! Acest fruct delicios te ajută să slăbeşti 5 kg într-o săptămână

1 82429 original jpg png

Pentru cele care vor să slăbească rapid şi simplu într-un timp record, pot încerca dieta cu pomelo. Acest fruct delicios conţine fibre, proteine, fier, şi are un conţinut caloric scăzut. Nu este greu să ţii dieta cu pomelo, însă trebuie urmată întocmai. Află cum poţi slăbi 5 kilograme în 7 zile.

O porţie de pomelo are aproximativ 72 de calorii. Este recomandat să ţineţi dieta pe parcursul a 7 zile. Se consumă lichide multe, minimum 8 pahare pe zi. Pomelo ajută la arderea grăsimilor şi reduce conţinutul de amidon şi zahăr din sânge. Meniu dieta cu pomeloLa mic dejun: 2 ouă fierte, 2 felii de pâine, o jumătate de pomelo. La prânz: salată de legume (ridichi, salată verde, castravete), o bucată de carne fiartă. Exclus carne prăjită. Mâncaţi o jumătate de pomelo sau beţi suc de pomelo. La cină: consumaţi legume verzi, combinate cu peşte sau carne de vită fiartă, nu prăjită. Consumaţi o jumătate de pomelo sau suc proaspăt din pomelo. Tot mai multe femei aleg să ţină dieta cu pomelo datorită numeroaselor beneficii pe care le au.

• Are un rol important în a proteja funcţiile inimii, deoarece pomelo are un conţinut ridicat de potasiu şi vitamina C, care reglează nivelul tensiunii arteriale. Pomelo contribuie şi la optimizarea nivelului de colesterol în organism.

• Previne anemia – vitamina C din pomelo îmbunătăţeşte absorbţia fierului în organism.

• Susţine înlăturarea radicalilor liberi şi previne apariţia unor infecţii bacteriene şi alergii. Dieta cu pomelo stimulează acţiunea anticorpilor ale sistemului imunitar şi înlătură efectele cauzate de gripă şi răceală.

• Protejează celulele legate de procesele de îmbătrânire. Combate ridurile şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

• Ajută la prevenirea infecţiilor tractului urinar. Infecţiile tractului urinar sunt infecţii bacteriene care afectează sistemul urinar.

• Vitamina C prezentă în pomelo creşte aciditatea din urină şi se sustrage de la dezvoltarea bacteriilor în tractul urinar.

• Ajută la dezvoltarea colagenului, o proteină care fortifică pielea, o face flexibilă şi duce la regenerarea ţesutului.

• Contribuie la ameliorarea sângerărilor gingivale.

freepik.com.