Dieta cu ulei de cocos. Dai jos 2,5 cm din talie în doar o lună

dieta cu ulei de cocos jpeg

În general, uleiul de cocos este recomandat în tratamentele de frumuseţe şi în regimurile alimentare sănătoase. Cu toate astea, unul dintre cele mai mari beneficii ale uleiului este că te ajută să slăbeşti. Dacă nu ştiai, iată în ce constă dieta cu ulei de cocos.

Uleiul de cocos conţine grăsimi saturate şi este unul dintre uleiurile vegetale care nu se depun în organism,ceea ce înseamnă că este sigur pentru silueta ta. Un alt plus este acela că are punctul de ardere ridicat,de aceea este recomandat şi la prepararea mâncărurilor (tocăniţe,cartofi la cuptor,friptură). Acesta se găseşte atât în formă lichidă,cât şi solidă,în funcţie de temperatura la care este ţinut.

Beneficiile uleiului de cocos

Consumat simplu sau în alte preparate,uleiul de cocos reduce riscul de boli cardiovasculare şi de a dezvolta cancer. În plus,acesta ajută la absorbţia mineralelor în organism,reduce nivelul de colesterol rău,creşte nivelul colesterolului bun şi protejează ficatul.

Este indicată cura cu ulei de cocos în sezonul rece,datorită faptului că ajută şi la creşterea imunităţii,în timp ce reduce apetitul. Totodată,ajută la accelerarea arderii grăsimilor.

Cu dieta cu ulei de cocos slăbeşti vizibil din prima lună

Potrivit unui studiu publicat în 2011 de National Center for Biotechnology Information Pharmacology,rezultatele sunt vizibile după o cură de doar 4 săptămâni. Participanţii la studiu au slăbit 2,5 cm în talie după ce au consumat 30 ml de ulei de nucă de cocos,zilnic.

Aceştia nu au făcut exerciţii fizice şi nu au ţinut o dietă anume,dar au ars grăsimile abdominale prin simpla adăugare în dieta lor a uleiului de cocos presat la rece.

Şi vedetele au adoptat dieta cu ulei de cocos

Dieta cu ulei de cocos un succes nebănuit în rândul tinerelor,mai ales după ce actriţa Jennifer Aniston a dezvăluit într-un interviu că nu este zi în care să nu consume ulei de cocos. De la noi,una dintre vedetele care susţin că îşi menţin silueta cu ulei de cocos este Dana Săvuică. Ea spune că se iau pe nerăsuflate 3 linguriţe de ulei de cocos,amestecate bine cu sucul de la o jumătate de lămâie.

Alte adepte ale dietei susţin că 1-2 linguriţe de ulei de cocos,luate înainte de prânz,fac minuni. Cel mai bine este să ţii uleiul în gură 15 minute înainte de a-l înghiţi. Pentru un gust mai acceptabil,ia-l în stare solidă.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg