Dieta pentru fertilitate. Ce alimente trebuie să consume femeile care îşi doresc copii

1 84494 original jpg jpeg

Te chinui de câteva luni să rămâi însărcinată? Află că un rol important în procesul de a face un copil îl joacă un organism sănătos. Tocmai de aceea e bine ca, înainte să încerci să faci un copil, să te purifici de toxine cu 1 an înainte. Aici îţi vine în ajutor dieta pentru fertilitate.

Dieta pentru fertilitate

Este recomandat să consumi alimente organice. Evită produsele din supermarket şi cumpăra de la piaţă, de la ţărani. Pesticidele din legumele şi fructele din supermarket afectează fertilitatea ambilor parteneri.

Alimente indicate în dieta pentru fertilitate

Peştele este o sursă bună de Omega-3, un acid gras esenţial. Specialiştii recomandă să fie evitate carnea şi produsele din peşte de ape adânci. Aşa cum ar fi tonul, peşte sabie sau rechinul. Aceştia pot conţine concentraţii de mercur, o substanţă dăunatoare fătului.

image

Lăptişorul de matcă este un aliat ideal în combaterea multor probleme medicale, dar poate fi utilizat şi de viitoarele mămici. Femeile care îţi doresc să rămână însărcinate pot consuma lăptişor de matcă în formă de capsule. Acestea au la baza miere şi sunt bogate şi în vitamine, calciu, fier, ajutând şi la imunizare.

Recomandata este şi rădacina de maca. Aceasta ajutş la îmbunătăţirea sănătăţii spermatozoidului, dar şi cea a ovulului. Pudra de maca poate fi adăugată în orice reţetă sau consumată ca atare.

image

Verdeţurile sunt foarte bune pentru femei când se află în perioada de reproducere. Pentru că sunt bogate în antioxidanţi, vitamine, dar şi minerale, sunt esenţiale fertilităţii. În acest sezon, pe rafturile magazinelor se pot găsi verdeţuri precum spanacul, ruccola, varza sau salata kale.

Sursa: ciao.roRecente

Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg