Evaluarea finală: rezultatele unui stil de viaţă sănătos

1 54857 original jpg jpeg

Participantele la campania „Vara asta poţi să ajungi la silueta mult visată“,Denisa şi Andreea, au ajuns la capătul primei etape. După opt săptămâni de dietă şi tratamente corporale, ele ne dezvăluie câte kilograme au slăbit până acum şi cum va arăta viaţa lor de aici înainte.

Andreea

Timpul a trecut cu repeziciune,dar nu fără să lase urme:noi,cele două luptătoare în această campanie,pe care ai avut ocazia s-o urmăreşti în revista noastră,avem acum o nouă siluetă şi un nou stil de viaţă... mai frumoasă! Cu Denisa alături,altfel am simţit limitările şi parcă n-a mai fost atât de greu precum în dăţile când am început diete pe cont propriu. Vreau să-i mulţumesc că a avut încredere în mine şi în noi şi s-o asigur că îi voi fi mereu alături,cu atât mai mult de-acum înainte! Mă bucur nespus că am avut ocazia s-o întâlnesc şi,mai ales,că revista „Click! pentru femei” i-a împlinit un vis!

E o satisfacţie atât de mare s-o descopăr cu un licărit de fericire în ochi – când ne întâlnim şi-mi povesteşte că Anna,fetiţa ei,a lăudat-o pentru progresele sale – ori la telefon,când îmi spune cu voioşie că soţul ei o susţine cu şi mai mare convingere! Cred cu tărie că unde-s doi,puterea creşte,iar în formula aceasta am ajuns la super rezultate. Le aştept şi pe cititoarele „Click! pentru femei” să-mi scrie pe adresa redacţiei,să ne povestească experienţele lor la dietă,cu ce obstacole s-au confruntat şi ce satisfacţii au numărat în lupta cu kilogramele în plus. Vreau să vă fiu alături,fiindcă nimeni nu poate înţelege mai bine prin ce treceţi decât cineva care a trecut la rându-i prin asta!

54f5373f3fdc5cc510614243bf40cbfa jpg jpeg

În cele 8 săptămâni de campanie,Andreea a slăbit 13 kilograme!

20c7cb5fccb1bd10d2daed7b2a7332a0 jpg jpeg

Denisa

Cele 8 săptămâni de campanie au trecut repede,dar sunt fericită că în această vară am dat startul la „Silueta mult visată!”. Pe parcursul acestei campanii de slăbit am reuşit să scap de un număr de kilograme consistent,dar mai am de „ars” destule,deci munca mea,cât şi a Andreei,nu se termină aici!

Cu ajutorul tuturor celor implicaţi în această campanie de slăbit,în mod deosebit al dragei mele coechipiere,Andreea,am declanşat un proces de redescoperire personală. Am înţeles cât de importantă este alimentaţia sănătoasă,am simţit însă şi cât de greu este să renunţi la vechile obiceiuri nesănătoase,dar acum simt că am intrat într-o nouă etapă a vieţii mele.

Sunt mai încrezătoare şi mai hotărâtă să fiu o femeie sănătoasă şi frumoasă! Îmi doresc din tot sufletul ca experienţa mea să fie un motiv în plus pentru toate femeile care au probleme cu kilogramele să ia măsuri,să înceapă o dietă personalizată,să facă mişcare,să adopte un stil de viaţă sănătos. Vă doresc tuturor MULT SUCCES!

0ee51c3bb8dfd2d7bc2494a7d6914283 jpg jpeg

În cele 8 săptămâni de campanie,Denisa a slăbit 9 kilograme!

Campanie susţinută de:

simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png simeon stalpnicul png


Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg