Fructele de toamnă care ard grăsimile! Slăbeşti 10 kilograme cu această dietă

1 83919 original jpg jpeg

Fructele şi legumele de toamnă sunt fantastice pentru curele de detoxifiere, deoarece sunt pline de fibre care îţi aduc energie pentru întreaga zi, dar au puţine calorii. Gutuile sunt un astfel de exemplu. Iată cum se ţine dieta cu gutui. 

Gutuile, aceste senzationale fructe ale toamnei, îţi furnizează doar 63 de calorii la 100 de grame, conţin fibre care detoxifică organismul şi împiedică asimilarea grăsimilor, de aceea sunt aliat puternic în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Gutuile sunt o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, vitamina B3, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, fier si calciu. 100 de grame de gutuie iti furnizeaza aproximativ 15 grame de glucide, 12 grame de zaharuri, 2 grame de fibre dietetice, 0,10 grame grasimi, 4 miligrame de sodiu si 84 grame de apă.

image

Cum trebuie să ţii dieta cu gutui

În dieta cu gutui nu ai parte de reguli stricte. Ideea este să mănânci cât mai sănătos, cât mai multe fructe şi legume. La prânz optează pentru salate, cu grătar slab. La cină, un smoothie din gutui şi banane. Cam aşa ar trebui să arate o zi de regim. Mănâncă cel puţin 3 gutui pe zi, pentru rezultate bune. Vei vedea că poţi slăbi 6-10 kilograme rapid.

Dacă îţi place sucul, poţi prepara cu gutui şi ghimbir un suc delicos şi uşor de realizat cu ajutorul unui storcător.

Atenţie, însă! Acestă dietă trebuie evitată de persoanele care au colonul iritat, probleme cu stomacul sau gastrită. Gutuile se pot consuma şi de cătrece aste persoane doar că este necesară prepararea termică. 

Sursă: avantaje.ro