Iată ce legume topesc grăsimea abdominală!

1 72006 original jpg jpeg

Fructele nu sunt singurele care combat grăsimea de pe abdomen. Beneficiază şi de substanţele nutritive ce se găsesc în legume, întrucât acestea au un rol important în arderea grăsimii abdominale.

Pe lângă faptul că sunt bogate în antioxidanţi care contribuie la eliminarea toxinelor din organism,legumele,consumate în mod constant,nu doar că ard grăsimea abdominală,dar împiedică depunerea acesteia.

Broccoli şi conopidă,pentru o saţietate de lungă durată

Ambele sunt bogate în antioxidanţi şi fibre şi sunt sărace în calorii. Datorită acestor motive,legumele sunt recomandate pentru consumul zilnic. Nutriţioniştii afirmă că cea mai simplă cale de a slăbi constă în creşterea cantităţii de fibre consumate. Aşadar,dacă vrei să scapi de colăceii de pe abdomen,consumă zilnic broccoli şi conopidă. Mai mult,aceste legume conferă saţietate pentru mai mult timp.

Ardeiul iute îmbunătăţeşte funcţiile digestive

Dacă ai un metabolism lent,include în alimentaţia de zi cu zi ardei iute,deoarece conţine un ingredient active numit capsaicină ce contribuie la îmbunătăţirea funcţiilor digestive. De asemenea,mâncărurile condimentate sunt ideale pentru persoanele care vor să slăbească,pentru că intensifică procesul de ardere a grăsimilor.

Morcovii elimină toxinele

Bogaţi în provitamina A sau caroten,morcovii elimină organismul de toxinele care duc la formarea grăsimii abdominale. Singura cale pentru a obţine un abdomen plat constă în includerea morcovilor în dieta zilnică. Consumă morcovii în salate sau sub formă de suc şi vei vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Usturoiul,un diuretic natural

Chiar dacă are un gust destul de neplăcut,usturoiul are un rol important în arderea grăsimilor abdominale. Nutriţioniştii admit faptul că usturoiul este unul dintre cei mai importanţi diuretici naturali,care elimină toxinele şi apa aflată în exces în organism. Acest ingredient poate topi la propriu grăsimea de pe abdomen,aşa ca nu te sfii să-l consumi în mod constant.

Ridichea elimină celule grase

Ridichea este bogată în magneziu şi fier,motiv pentru care ar trebui să nu o excluzi din dieta zilnică. Datorită mineralelor pe care le conţine,ridichea elimină celulele grase şi curăţă membrana stomacală. O poţi consuma ca atare sau în combinaţie cu alte alimente benefice siluetei.