Idei pentru mămici: Lucrează de acasă!

1 71528 original jpg jpeg

Ai nevoie să câştigi câţiva bani în plus, lucrând de acasă? Vrei un nou job, care să se potrivească cu viaţa de familie? Următoarele idei te vor ajuta să descoperi ce activităţi îţi pot suplimenta venitul.

Ce spui de bijuteriile hand made?

Fie că alegi să lucrezi cu fimo,cu hârtie sau cu pensula,cert este că bijuteriile hand made sunt la mare căutare,datorită unicităţii lor. Unele mămici au mers puţin mai departe şi s-au axat pe confecţionarea de coliere pentru alăptare,panouri de joacă pentru copii (care să îi ajute să îşi dezvolte motricitatea) sau cutii de bijuterii. Dacă nimic din ce ţi-am sugerat nu îţi surâde,ce spui de tricourile pictate,de body-urile aniversare sau de accesoriile speciale pentru pitici eleganţi?

Distribuitor de produse

Îţi mai aduci aminte de revistele acelea cu produse cosmetice,care circulau din mână în mână în liceu? Ei bine,nici gospodinele nu refuză un parfum,o cremă sau un şampon mai ieftin. Aşa că de ce nu ai intra din nou în sistem? Găseşti cliente posibile printre mămicile din parc,printre vecine sau printre colegele de muncă ale soţului. Cine nu ar vrea să economisească ceva bănuţi? În acest timp tu îţi iei gratuit produsele de care ai nevoie,din discounturile acumulate din comenzi.

Cumpără o franciză

Aici deja vorbim de o investiţie. Dar sunt multe firme mici care primesc creditare sau fonduri nerambursabile,deci ai ocazia perfectă să te gândeşti la o afecere. Cu o franciză intri în afaceri,dar nu pe cont propriu,ci folosind metodele deja încercate şi testate de o altă societate,numită francizor. Vei plăti francizorului o sumă pentru un pachet care îţi oferă un teritoriu exclusiv şi îţi permite să foloseşti numele său de brand,metodele de operare,tehnologia sau produsele pentru o anumită perioadă,să zicem de cinci ani,pe baza unui contract cu posibilitatea de reînnoire.

Free lancer

Dacă lucrezi într-un domeniu care îţi permite să lucrezi pe cont propriu (scris,proiectare,programare),atunci asta ar putea fi o oportunitate pentru tine. Dacă ai nevoie de sfaturi,sigur găseşti în comunitate alte mămici dispuse să te ajute. Poate eşti bucătar sau cofetar şi faci prăjituri bune,cele mai bune din oraş,sau eşti croitoreasă şi creezi rochii de ocazie speciale. Astfel,lucrezi în domeniul în care ai pregătire şi te ocupi şi de familie.

Îngrijirea copiilor

Dacă tot stai acasă şi te ocupi de copilul tău,sau eşti înebunită după prichindei,de ce să nu ai grijă şi de copilul unui vecin,contra unei sume de bani. Această oportunitate poate fi incredibil de plină de satisfacţii,cu tot cu beneficiile de a lucra de acasă.



Recente

Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg