Lucruri pe care nu ar trebui să le faci dacă vrei să slăbeşti

grasime abdominala jpeg

Există câteva reguli de care este bine să ţii cont dacă vrei să scapi de kilogramele în plus. Află ce lucruri nu ar trebui să faci când ţii o cură de slăbire.

Nu mânca mult la masa de seară

Nu este neapărat nevoie să renunţi la masa de seară,însă este indicat să consumi alimente care să se digere cu uşurinţă,cu atât mai mult cu cât spre seară metabolismul încetineşte. Altfel,îţi vei suprasolicita organismul,iar ca răspuns corpul tău va stoca o parte din caloriile consumate sub formă de grăsimi. 

Nu face aceleaşi exerciţii fizice în fiecare zi

A face aceleaşi exerciţii fizice zi de zi poate fi atât monoton,dar şi nefolositor pentru corp. Cel mai bine este să faci un tip de mişcare în fiecare zi,astfel vei stimula organismul să ardă mai repede depozitele de grăsime. Spre exemplu,într-o zi poţi alerga pe bandă,în altă zi poţi face abdomene,într-o altă zi poţi face aerobic sau poţi merge la dansuri.

Nu sări peste mesele principale ale zilei

A sări peste una dintre mesele principale ale zilei nu te va ajuta să slăbeşti mai repede,din contră s-ar putea să-ţi saboteze planurile. În loc să te înfometezi,mai bine mănâncă mai puţin,dar mai des şi optează pentru multe legume şi fructe sărace în zaharuri şi calorii.