Preparatul românesc care te ajută să slăbeşti. "Nu dai greş cu asta"

Dieta de vară  Mihalea Bilic te învaţă cum să slăbeşti uşor, mâncând orice jpeg

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic dezvăluie că există un preparat tradiţional românesc ce poate face adevărate minuni cu silueta noastră, dar care, din păcate, este ignorat de mulţi români.

Este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos! Da, despre ciorbă şi supă vorbim. Iată care sunt avantajele lor: stă dublu în stomac, adică eşti sătul mai mult timp, şi are jumătate din caloriile unui fel principal. 

, este de părere Mihaela Bilic. 

Aceasta are şi un sfat pentru toţi cei care vor să dea jos câteva kilograme: luaţi în calcul supa, mai ales acum primăvara.

"Nu e nevoie să cheltuim banii pe nutriţionişti şi programe detox"

"Poate credeţi că glumesc când spun că nu e nevoie să cheltuim banii pe nutriţionişti şi programe detox, cu supă/ciorbă puteţi obţine rezultate acasă, la voi în bucătărie. Nu ştiţi ce preparate să mâncaţi, în ce cantitate sau cum să le combinaţi? Răspunsul e simplu: o farfurie de supă vă scoate din impas! Nu degeaba nutriţioniştii au recunoscut că "de la ciorbă încoace nu s-a inventat nimic mai echilibrat în alimentaţie". 

Citeşte şi: Ce alimente să consumi când eşti obosit. Lasă cafeaua!

"Iar dovada am primit-o într-un magazin din Italia, unde vânzătoarea mi-a spus soluţia pe care toată lumea o aplică pentru a scăpa de kilogramele în plus de după sărbători-minestra.Ciorbă dimineaţă, prânz şi seara? Da, nu vei greşi făcând asta. Şi dacă reuşiţi fără pâine, slăbitul e garantat!", a scris nutriţionistul într-o postare pe Facebook

Mihaela Bilic: "Nu e nevoie să cheltuim banii pe nutriţionişti şi programe detox"

"Poate credeţi că glumesc când spun că nu e nevoie să cheltuim banii pe nutriţionişti şi programe detox, cu supă/ciorbă puteţi obţine rezultate acasă, la voi în bucătărie. Nu ştiţi ce preparate să mâncaţi, în ce cantitate sau cum să le combinaţi? Răspunsul e simplu: o farfurie de supă vă scoate din impas! Nu degeaba nutriţioniştii au recunoscut că "de la ciorbă încoace nu s-a inventat nimic mai echilibrat în alimentaţie". Iar dovada am primit-o într-un magazin din Italia, unde vânzătoarea mi-a spus soluţia pe care toată lumea o aplică pentru a scăpa de kilogramele în plus de după sărbători-minestra.Ciorbă dimineaţă, prânz şi seara? Da, nu vei greşi făcând asta. Şi dacă reuşiţi fără pâine, slăbitul e garantat!", a scris nutriţionistul într-o postare pe Facebook. Recente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg