Secretele din farfuriile starurilor

1 47639 original jpg jpeg

Fie că au 20 de ani,fie că au trecut de 50 starurile arată impecabil. Nu numai că nu par să îmbătrânească,dar sunt din ce în ce mai trălucitoare,mai slabe,mai frumoase.

Care este secretul lor? Alimentele miraculoase,pe care le consumă zilnic. Inspiră-te de la ele şi poţi avea pielea lui Demi Moore,silueta Angelinei Jolie sau vitalitatea Claudiei Schiffer.

Supă la fiecare masă

Pentru a nu mânca foarte mult,Angelina Jolie a adoptat o truc vechi de cât lumea:un bol de supă de legume înainte de iecare masă. Numai apoi,dacă îi mai este foame,mănâncă şi altceva. Bogată în fibre,supa este hrănitoare,dar şi săţioasă. Supa nu trebuie să conţină grăsimi de niciun fel,dar nici cartofi sau crutoane. Vara sunt indicate supele reci,iar iarna cele calde.

Dacă nu poţi mânca supă,este la fel de eficient să mănânci un măr cu 20 de minute înainte de masă. Pectina din acesta taie imediat foamea.

Migdale la gustare

Te fereşti de migdale pentru că sunt prea grase şi au prea multe calorii? Foarte rău faci. Celebrul top model Cindy Crawford are,la 40 de ani,o siluetă perfectă. Secretul ei? Mănâncă în fiecare după-amiază un pumn de migdale. Fructele oleaginoase conţin grăsimi bune,importante pentru sănătatea pielii,a părului şi a unghiilor. Au vitamine şi minerale,iar fibrele pe care le conţin le fac ideale pentru gustare.

Oţet înainte de masă

Heidi Klum are o siluetă perfectă,chiar dacă ca născut patru copii. Secretul ei? O linguriţă de oţet înainte de fiecare masă. Taie foamea şi ajută la arderea grăsimilor. Deşi dă rezultate evidente,tehnica folsită de Heidi nu este recomandată pentru că stomacul are foarte mult de suferit din cauza acidităţii ridicate.

Fructe la micul dejun

Unele preferă dimineaţă pâinea prăjită,altele adoră omleta. Frumoasa Claudia Schiffer ştie însă că pentru siluetă sunt bune fructele. Astfel,la micul dejun ea preferă să mămânce cât mai multe feluri de fructe. Nu au multe calorii,sunt bogate în vitamina C şi sunt săţioase. Datorită acestor fructe,ea are pielea atât de strălucitoare şi este plină de energie.

Ceai de urzică şi de păpădie

La 48 de ani,Demi Moore are pielea întinsă. Iar despre siluetă nici nu mai vorbim! Actriţa se întreţine cu ceai de păpădie şi de urzică. Ceaiurile sunt diuretice,iar acestea două plante au calităţi detoxifiante şi hepatoprotectoare. O cură cu ceai îţi asigură vitalitate şi o digestie perfectă.

Seminţe de in la fiecare masă

Madonna este recunoscută pentru curele drastice şi pentru frenezia cu care face sport. La 52 de ani arată perfect,iar unul dintre motivele pentru care este într-o formă de zile mari sunt seminţele de in. Reţeta este simplă:câte o linguriţă de de seminţe de in înainte de fiecare masă. Acestea conţin acizi graşi esenţiali pe care corpul nostru nu-i poate sintetiza singur,dar de care are nevoie. Seminţele pot fi înlocuite cu cele de susan,floarea soarelui sau bostan,cu condiţia să fie crude şi nesărate.

Cereale dimineaţa şi seara

Paris Hilton mănâncă la micul dejun şi la cină câte un bol de cereale integrale cu lapte degresat. Bogate în fibre,acestea îi asigură nutrienţii de care are nevoie. Tranzitul intestinal este îmbunătăţit,iar asta are ca efect un stomac plat. Ideal ar fi să mănânci măcar un fruct crud,dacă înlocuieşti o masă cu cereale.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg