Suc pentru slăbit. Scapi de 6 kg cu el

suc pentru slabit  scapi de 6 kg cu el 3 jpeg

Este o băutură indicată persoanelor supraponderale. Acestea suferă de diverse boli din cauza greutăţii (boli cardiovasculare, tensiune arteriala, diabet etc). Dacă vrei să slăbeşti, dar nu te poţi ţine de diete, îţi recomandăm acest suc pentru slăbit.

Această băutură se prepară acasă. Nu e necesar să ţii un regim anume sau vreo dietă dificilă, dar trebuie să te moderezi. Renunţă la alimentele din comerţ şi găteşte totul acasă, chiar şi desertul.

Suc pentru slăbit - ingrediente

  • O cana cu apa fiarta
  • O lingurita de chimion pisat
  • Coaja de lamaie
  • Un sfert de lingurita de scortisoara
  • Jumatate de lingurita de ghimbir
  • O lingura de miere

Suc pentru slăbit - preparare

Pune toate ingredientele în paharul cu apă fiartă. Sucul se bea o singură dată pe zi. Acest amestec NU înlocuieşte nicio masă din timpul zilei. Poate fi consumat pe post de gustare. Sucul pentru slăbit îţi va topi 6 kg în cel mai scurt timp.

Combina sucul pentru slăbit cu o alimentaţie sănătoasă şi sport. Fă cel puţin 30 de minute de mişcare pe zi. Sucul acesta a dat rezultate grozave în cazul lui Lindsey Briand, o americancă cu probleme de greutate.

Aceasta a înlocuit produsele din făină albă cu produse din făină integrală. A mâncat mai puţin la o masă, dar a avut grijă să mânânce des. Lindsey a decis să slăbească după ce fiul ei i-a spus că nu o mai poate îmbrăţişa de grasă ce e.

image

”Atunci a fost momentul in care mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva. Intotdeauna am fost o femeie activa insa dupa ce am nascut nu am reusit sa mai dau jos kilogramele acumulate la nastere. De la 24 de ani am inceput sa ma ingras si am ajuns la aproape 120 de kilograme. Am intrat la dieta, dar nu a fost cel mai sanatos mod de a slabi. Am reusit sa dau jos 20 de kilograme, pe care in scurt timp le-am pus la loc, pentru ca am revenit la vechile obiceiuri. In 2013, am decis sa tratez serios problema. Mi-am pus in minte ca de data aceasta sa-mi mentin greutatea”, a marturisit Lindsey despre modul simplu in care a slabit, citează unica.ro.

image