Top 5 alimente care te ajută să arzi calorii

1 75106 original jpg jpeg

Ţi-ai propus să pierzi în greutate, dar tot ce ai încercat până acum a fost în zadar? Include aceste alimente în programul tău de slăbire şi vei obţine rezultate pozitive!

Ardeiul iute

Ardeii iuţi nu doar că îţi fac mâncarea mai picantă,ci aduc şi beneficii importante sănătăţii.Aceştia conţin un component numit capsaicină care reduce pofta de mâncare,accelerează merabolismul şi ajută la arderea grăsimilor. Ardeiul poate fi adăugat la salsa sau poate fi consumat cu ouă şi hummus.

Oţetul de mere

S-a demonstrat ştiinţific că oamenii care consumă oţet de mere în fiecare zi,timp de 12 săptămâni,pierd în greutate. Dacă vrei să slăbeşti,amestecă oţetul de mere cu miere,scorţişoară,ardei iute şi 12 ml de apă. Bea 2 linguriţe din această combinaţie în fiecare dimineaţă şi vei observa rezultate în scurt timp.

Uleiul de avocado

Un alt aliment sănătos care arde grăsimile este uleiul de avocado. Acesta conţine multe proteine,fibre,vitamine şi minerale. Folosit în mâncare,uleiul de avocado potoleşte rapid foamea,contribuind la pierderea în greutate. Aşadar,puteţi înlocui cu încredere margarina şi untul cu uleiul de avocado atunci când gătiţi.

Iaurtul grecesc

Acest aliment este aliatul perfect al curelor de slăbire. Iaurtul grecesc este sărac în carbohidraţi,conţine multe proteine şi crează senzaţia de saţietate. Poate fi adăugat cu succes la smoothie-uri de fructe,fiind un desert sănătos şi uşor de digerat. După câteva zile,în care îl vei consuma în mod regulat,te vei simţi mai suplă.

Cafeaua

Una dintre cele mai consumate băuturi din lume creşte bătăile inimii,dar totodată îţi dă energie pentru întreaga zi. De aceea,este recomandat să bei cafea dimineaţa,înainte de a-ţi începe exerciţile fizice.