Top 5 alimente care te ajută să arzi calorii

1 75106 original jpg jpeg

Ţi-ai propus să pierzi în greutate, dar tot ce ai încercat până acum a fost în zadar? Include aceste alimente în programul tău de slăbire şi vei obţine rezultate pozitive!

Ardeiul iute

Ardeii iuţi nu doar că îţi fac mâncarea mai picantă,ci aduc şi beneficii importante sănătăţii.Aceştia conţin un component numit capsaicină care reduce pofta de mâncare,accelerează merabolismul şi ajută la arderea grăsimilor. Ardeiul poate fi adăugat la salsa sau poate fi consumat cu ouă şi hummus.

Oţetul de mere

S-a demonstrat ştiinţific că oamenii care consumă oţet de mere în fiecare zi,timp de 12 săptămâni,pierd în greutate. Dacă vrei să slăbeşti,amestecă oţetul de mere cu miere,scorţişoară,ardei iute şi 12 ml de apă. Bea 2 linguriţe din această combinaţie în fiecare dimineaţă şi vei observa rezultate în scurt timp.

Uleiul de avocado

Un alt aliment sănătos care arde grăsimile este uleiul de avocado. Acesta conţine multe proteine,fibre,vitamine şi minerale. Folosit în mâncare,uleiul de avocado potoleşte rapid foamea,contribuind la pierderea în greutate. Aşadar,puteţi înlocui cu încredere margarina şi untul cu uleiul de avocado atunci când gătiţi.

Iaurtul grecesc

Acest aliment este aliatul perfect al curelor de slăbire. Iaurtul grecesc este sărac în carbohidraţi,conţine multe proteine şi crează senzaţia de saţietate. Poate fi adăugat cu succes la smoothie-uri de fructe,fiind un desert sănătos şi uşor de digerat. După câteva zile,în care îl vei consuma în mod regulat,te vei simţi mai suplă.

Cafeaua

Una dintre cele mai consumate băuturi din lume creşte bătăile inimii,dar totodată îţi dă energie pentru întreaga zi. De aceea,este recomandat să bei cafea dimineaţa,înainte de a-ţi începe exerciţile fizice.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg