Citirea ochilor: ce dezvăluie privirea despre starea ta de spirit

Pentru a afla mai multe despre o persoană, este suficient să o privești cu atenție în ochi! Spre exemplu, felul în care clipește poate să-ți dezvăluie cum se simte în prezența ta. 

image

Înainte să începi, este necesar să îți îndrepți atenția asupra persoanei pe care dorești să o descoperi mai bine. Este important să știi cum clipește în mod regulat, cât de expresivi sunt ochii săi sau unde tinde să își îndrepte privirea.  

Citește și: Forma și trăsăturile feței îți dezvăluie preferințele sexuale. Ce detalii trădează un infidel 

Citește adevărul în ochii celor din jur! 

  1. Clipire rapidă și zâmbet ușor - Dacă persoana din fața ta clipește rapid când se uită la tine și îți zâmbește timid acest lucru înseamnă că se simte atrasă de tine din punct de vedere sexual. 
  2. Clipire rapidă, lipsită de zâmbet - Pe de altă parte, dacă clipește, fără să zâmbească, înseamnă că nu îi place ceea ce a spus sau simte că îi este greu să-ți furnizeze o anumită informație. 
  3. Clipire lentă - Dacă încetinește brusc ritmul clipirii înseamnă că a auzit ceva care i-a cauzat supărare. 
  4. Pupile dilatate - Ochii unei persoane se dilată când se simte atrasă de ceva - fie că este vorba de o persoană, de mâncare sau muzică. Cu cât pupilele sunt mai mari, cu atât este și interesul mai mare!
  5. Prezența și absența ridurilor - Dacă ridurile de mici dimensiuni, care se formează în colțul exterior al ochilor, lipsesc atunci când persoana zâmbește înseamnă că ea doar mimează fericirea, în timp ce prezența lor semnalează bucurie autentică. 
  6. Ochi strălucitori - Când ochii unei persoane sclipesc înseamnă că este îndrăgostită sau fericită. 
  7. Contactul vizual - Dacă persoana din fața ta menține contactul vizual în proporție de 60-70% înseamnă că te place și are încredere în tine. De asemenea, poate arăta că este o persoană inteligentă. Dar dacă persoana menține contactul vizual pe tot parcursul conversației acest lucru poate indica faptul că își dorește să te intimideze. 
  8. Privire laterală - Vorbești cu ea și se uită adesea în dreapta sau în stânga ta? Acest lucru poate arăta că simte o oarecare reticență sau este suspicioasă. 
  9. Privire ridicată - Acesta poate fi un semn că persoana cu care discuți își caută cuvintele potrivite. Dacă privirea este rapidă poate indica nervozitate. 

Sursă foto: Shutterstock