Cum citești caracterul unei persoane după trăsăturile sale faciale

Știai că poți să descoperi multe lucruri despre felul de-a fi al unei persoane doar dacă te uiți la ea? Trebuie doar să acorzi importanță trăsăturilor sale faciale, fără ca ea să rostească un cuvânt. 

image

Citirea feței este o practică străveche de evaluare a caracterului unui individ pe baza aspectului său fizic. Există multe lucruri pe care le poți afla despre o persoană doar dacă ești atent la forma, dimensiunea, culoarea și densitatea trăsăturilor sale faciale. Cum ar fi, nivelul de încredere în sine sau nivelul de compasiune. 

Sprâncene groase vs sprâncene subțiri 

Se spune că persoanele care au sprâncenele groase sunt mai motivate și încrezătoare decât persoanele cu sprâncele subțiri. Tind să fie înzdrăznețe și logice. De asemenea, știu cum să își gestioneze emoțiile și au un apetit sexual crescut.

Dacă ai sprâncene subțiri și naturale înseamnă că îți place să îi ajuți pe alții, ești pricepută la aproape orice, foarte grjulie și empatică. Ai un suflet pur, prin urmare prietenii se pot baza pe tine în orice situație! 

Pistrui 

Dacă ai pistrui în zona tâmplei înseamnă că găsești satisfație în viața profesională și îți plac călătoriile, iar pistruii din zona buzelor arată că ești o persoană atrăgătoare și sociabilă. 

Citește și: Înălțimea, indicator al inteligenței. La fel și alte trăsături fizice! 

Ochi mari 

Persoanele cu ochii mari au personalități puternice. Au o stimă de stine crescută, sunt încrezătoare, însă au tendința de a dramatiza. Îți place să fii complimentat pentru această trăsătură și, în general, accepți complimentele cu mare bucurie. 

Buze mari

Dacă ai buzele mari și cărnoase înseamnă că îți place să oferi dragoste! Dacă ești femeie, ai instinctul matern dezvoltat, iar dacă ești bărbat, îți place să îi protejezi pe cei din jurul tău, indiferent de context. Persoanele cu buze mari apreciază relațiile longevive și fac orice pentru a le menține. 

Mustață 

Bărbații cu mustață au o stimă de stine crescută. Le place să fie admirați, sunt independenți și au tendința să domine în relații. De asemenea, aceste persoane preferă profesiile care implică expunerea în aer liber, precum: grădinărit, anumite cateogorii de polițiști și muncitori sezonieri. 

Citește și: Obiceiuri minore care spun multe despre tine. Ce arată felul în care mergi sau preferința pentru pantofi 

Barbă

Bărbații cu barbă își fac rapid prieteni și devin parteneri loiali când descoperă că au găsit pe cineva cu care pot să comunice sincer. Barba lor este un simbol care arată că nu au nevoie de alte artificii pentru a se evidenția, ci le place să fie naturali și să ducă o viață simplă. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg