Dieta omului sărac. Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

Dieta omului sărac Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni jpeg

Dieta omului sărac este una simplă, ce poate fi ţinută de oricine, şi care te ajută să slăbeşti foarte mult. Poţi da jos 30 de kilograme în şase luni, cu ajutorul unui preparat tradiţional românesc: ciorba. Iată ce presupune dieta omului sărac şi cum trebuie să o urmezi.

Dieta "omului sărac", aşa cum a numit-o medicul nutriţionist Mihaela Bilic, este una foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să mănânci ciorbă de două ori pe zi. 

“Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medical nutriţionist, la emisiunea “Marius Tucă Show” . 

Nu este pentru prima dată când Mihaela Bibilic de îndeamnă să ne întoarcem la preparatele româneşti, dacă vrem să dăm jos câteva kilograme. 

Ciorba este cel mai bun exemplu. Este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos. Iată care sunt avantajele ei: stă dublu în stomac, adică eşti sătul mai mult timp, şi are jumătate din caloriile unui fel principal.

"Ciorba pare un preparat demodat si mulţi o evită pe motiv că "umflă burta" Măcar de-ar fi umflată cu ciorbă, pentru că asta înseamnă apă multă. Drept este că ciorba stă în stomac dublu perioadei de timp faţă de felul doi, dar eu cred că asta ar trebui să ne bucure: să fii sătul timp mai îndelungat cu jumătate din numărul de calorii ale unui fel principal, ăsta e "paradoxul ciorbei", este de părere Mihaela Bilic.

Totodată, medicul nutriţionist susţine că este foarte importantă şi menţinerea. Persoanele care au slăbit trebuie să-şi păstreze greutatea şi să se ferească de excese.

“Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ţi facă bine”, a spus medicul nutriţionist.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg