FOTO Ea este considerată cea mai sexy bunică din lume la aproape 50 de ani. Şi-a dezvăluit secretul „tinereţii”

2 117375356 1044355076034411 4604230343561921717 n jpg jpeg

O femeie din Australia este cea mai sexy bunică din lume. Aceasta şi-a dezvăluit secretul tinereţii veşnice şi anume, şedinţele de criogenare care durează trei minute, la - 110 grade Celsius.

Gina Stewart, în vârstă de 49 de ani, locuieşte în statul Queensland, Australia, şi a ajuns să fie cunoscută încă din anul 2018 datorită felului în care arată. Aspectul fizic, trupul lucrat o fac pe Gina să pară mai degrabă o puştoaică. Gina este mamă a patru copii şi a devenit bunică pentru prima dată, scrie Daily Mail

Totodată femeia a declarat că nu-i sunt străine procedurile de înfrumuseţare neobişnuite pentru a îşi păstra aspectul „tânăr”. Pentru asta, Gina a apelat la şedinţele de criogenare care durează trei minute şi se desfăşoară la o temperatură foarte scăzută. Terapia criogenică sau de remodelare corporală este îndrăgită de mai multe celebrităţi. 

În timp ce pielea începe să se învigoreze, corpul unei persoane va depune un efort pentru a-şi menţine temperatura potrivită, arzându-se astfel sute de calorii pe sesiune şi influenţând metabolismul pe termen lung.

Chiar dacă are implanturi mamare, femeia încearcă să evite botoxul deoarece este „îngrozită de ace”. Pe de altă parte, îşi îngrijeşte pielea cu ulei de trandafir şi urmează o dietă proteică, fără să bea alcool sau cafea. „Cea mai sexy bunică” nu exclude toate gustările, explicând că îi place ciocolata şi că nu-şi refuză acest lucru, ci o consumă cu moderaţie. 

A devenit imediat cunoscută pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste 26.000 de urmăritori din întreaga lume. În 2018, a ajuns până în finala unui concurs de modelling din Australia. În ciuda popularităţii sale, Gina a mărturisit că a fost victima bullyingului online. Ea şi-a rugat prietenii din online să-şi măsoare cuvintele înainte de a le posta pe social media.

„Gândeşte-te înainte de a acţiona. Dacă tu crezi că ale tale cuvinte vor răni pe cineva, atunci gândeşte-te de două ori înainte să faci asta”, a mai scris Gina pe contul său de socializare.

FOTO Instagram @worldshottestgrandmaRecente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg