Masajul cu ventuze de silicon te scapă de celulită! Pune sângele în mişcare şi reduce acumularea de lichid

1 shutterstock 1956836737 jpg jpeg

Vorbim despre o formă de tratament non-invazivă cu efecte în profunzime, în cadrul căreia ventuzele clasice din sticlă au fost înlocuite de cele din silicon, mai sigure şi mai uşor de folosit.

Tratamentul cu ventuze este o practică care datează încă din anul 3000 înainte de Hristos, folosită în toată Asia şi Europa, în care practicanţii folosesc cupe pentru a aspira zonele vizate ale pielii. Masajul cu ventuze din silicon, unul mult mai nou, foloseste vacuum-ul creat în interiorul ventuzei pentru a elimina toxinele din piele şi muşchi, stimulând circulaţia sangvină şi pe cea al limfei (un lichid ce conţine reziduuri celulare). Pentru a fi cât mai eficient împotriva celulitei, specialiştii recomandă circa şapte şedinţe de masaj cu ventuze, de cel puţin 30 de minute fiecare.

Cum se face?

Plasează, pur şi simplu, ventuza din silicon peste zona de celulită, apasă uşor baza pentru a crea un vid şi deplaseaz-o cu mişcări circulare, pe suprafaţa vizată, timp de câteva minute pe zi. Ce este grozav în cazul ventuzelor este că le poţi folosi oriunde pe corp. Poţi viza anumite zone, cum ar fi fundul, coapsele şi burta, şi poţi lucra strict pe acestea, lucru pe care o dietă este mai greu să-l facă. Atunci când vacuum-ul este aplicat pe suprafaţa pielii, presiunea inversă determină celulele de grasime care formează celulita să se despartă. Este stimulată circulaţia sângelui, iar grăsimile şi toxinele sunt eliminate odată cu limfa. Deşi te poţi aştepta să vezi o piele mai fină după aproximativ trei săptămâni de utilizare a unei ventuze pentru celulită, nu considera că acest masaj este singura soluţie a problemei tale. El lucrează asupra efectelor şi nu asupra cauzelor celulitei, care pot fi multiple: predispoziţia genetică, dezechilibrul hormonal sau proasta circulaţie.

De ce funcţionează

În medicina tradiţională chineză, afecţiunile sunt considerate a fi cauzate de o stagnare sau blocare a fluxului de energie. În mod specific, celulita poate fi rezultatul unei circulaţii proaste a sângelui, a problemelor limfatice, a retenţiei de lichide şi a dezechilibrelor hormonale. Masajul cu ventuze îţi pune, aşadar, sângele în mişcare şi reduce acumularea de lichid, aşa că este o tehnică aproape perfectă pentru diminuarea aspectului celulitei. Prin utilizare repetată, aspiraţia distruge celulita şi schimbă textura pielii cu una mult mai fină.

Masajul cu ventuze de silicon, în paşi

Sfat!

Pentru a stabili o forţă potrivită de aspiraţie, nu împinge ventuza prea tare la început: pielea ta trebuie să se obişnuiască cu tratamentul. Dacă simţi că doare, este prea multă presiune inversă. Eliberează ventuza şi ia-o de la capăt, cu o intensitate mai mică!

@shutterstock



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg