Nuntă de Poveste la Castelul din Inima Capitalei

1 foto interior salon de nunta bucuresti jpg jpeg

Inaugurat în primavara anului 2015, Le Chateau, Castelul din Inima Capitalei, este astăzi una dintre cele mai apreciate locaţii dedicate evenimentelor festive şi ceremoniilor de gală din Bucureşti. Dincolo de somputuozitatea şi eleganţa spaţiilor şi de aspectul său strălucitor, Le Chateau este un garant al calităţii şi al eficienţei, la cele mai înalte standarde.

Laura Tatoli, acţionar şi director general „Le Chateau”, a vorbit într-un interviu despre Castelul din Inima Capitalei.

Ce reprezintă Le Chaeau, astăzi, după patru ani de la inaugurare?

Laura Tatoli: Le Chateau este un adevărat Castel în Inima Capitalei, nu doar prin decoraţiunile somptuoase şi spaţiile ample,  dar şi prin experienţa pe care o creăm oaspeţilor noştri la fiecare eveniment. În cei peste patru ani scurşi de la inaugurare, sutele de cupluri care au ales să işi organizeze petrecerea de nuntă la noi, au apreciat abordarea unică a producţiei unui eveniment atât de complex cum este nunta, abordare ce se masoară, de fiecare dată, în zâmbetele şi buna dispoziţie a invitaţilor.

laura tatoli 2 jpg jpeg

Prin reputaţia sa, Le Chateau este astăzi un garant al calitaţii, o experientă şi un stil în sine, care, aplicat evenimentelor, generează o emoţie şi o marcă distinctă, inconfundabilă, resimtită deopotrivă de toţi oaspeţii noştri.

Ce înseamnă NUNTA marca Le Chateau?

Laura Tatoli: Nunta la Castelul din Inima Capitalei este, în primul rând, un festival al eleganţei, o producţie armonioasă, asemenea unui spectacol, în care mirii sunt personajele principale, în faţa unui public exigent şi rafinat alcătuit din familie, prieteni şi colegi. Beneficiind de întreaga expertiză a echipei Le Chateau şi de suportul tehnologic de ultimă generaţie, realizăm, pentru fiecare cuplu în parte, scenarii de eveniment unice, ce pun în valoare viziunea proprie şi dorinţele acestora. Astfel, petrecerile de nuntă la Castel sunt deopotrivă aristocrate şi strălucitoare dar şi animate, pline de bună dispoziţie şi spectacululoase.

Având incluse în pachetele de nuntă standard o serie largă de servicii si echipamente necesare producţiei unei nunţi la cel mai înalt nivel, de ce altceva ar trebui să se preocupe viitorii miri pentru a avea o nuntă aşa cum îşi doresc?

 Beneficiind de o gamă extinsă de echipamente profesionale de sunet, lumini inteligente, lasere, sisteme de proiecţie HD şi de o impunătoare scenă demnă de o adevarată sală de spectacol, mirii nu mai trebuie decât să îşi alcatuiască programul artistic după preferinţele lor, însă şi în acest sens îi putem consilia şi oferi suport, având o relaţie strânsă cu majoritatea artiştilor ce au cântat pe scena noastră. Practic, alături de wedding planer-ul nostru, generăm un scenariu de eveniment personalizat, pe care îl urmărim în detaliu, astfel încât viitorii miri să se poată bucura pe deplin de petrecerea lor.

33 ballroom bucuresti nunta dansul mirilor 2 jpg jpeg

Ce înseamnă experienţa nunţii Le Chateau din punct de vedere culinar?

 Meniurile noastre de nuntă reprezintă o adevarată călătorie in lumea bunului gust, o călătorie atât în lumea tradiţiilor naţionale, reinterpretate in manieră proprie, cât şi un periplu prin cele mai renumite bucătării ale mapamondului. Maeştrii bucătari ai Castelului sunt gata oricând să accepte cele mai inedite provocări, reuşind de fiecare dată, cu succes, să dezvolte şi să implementeze meniuri personalizate, adevărate creaţii “made -to-measure” gastronomice.

Care este numărul optim de invitaţi pentru o nuntă la Castel?

 Sala de bal a Castelului poate acomoda în mod optim între 100 şi 400 de invitaţi, distribuirea acestora la mese realizându-se efficient cu ajutorul sistemului dinamic de gestionare şi confirmare a participanţilor, astfel încât întreaga producţie a spectacolului de nuntă să se situeze la cel mai înalt standard.

foto prezidiu salon de nunta bucuresti jpg jpeg

Pentru mai multe detalii şi informaţii despre Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei cât şi pentru programarea unei vizionări, consilierii specializaţi vă stau la dispoziţie la numărul de telefon 0725.333.333.

Website: www.Le-Chateau.ro