Ochelarii vedetelor de la Hollywood au ajuns în România prin noua colecţie GUCCI

2 foto de ansamblu jpg jpeg

Optica Vedere împreună cu KOptic aduc publicului din România peste 800 de rame şi ochelari de soare din cea mai nouă colecţie GUCCI, primăvară-vară 2019. Astfel, începând de astăzi, noua colecţie inspirată din stilul eclectic al vedetelor de la Hollywood este disponibilă la magazinele Optica Vedere.

De peste 15 ani, Optica Vedere se află cu un pas înainte, mereu actuală şi în ton cu trendurile internaţionale. Se adaptează uşor nevoilor clienţilor oferind tot ce este mai nou şi performant atât în materie de sănătate a vederii cât şi a calităţii produselor. Percepută ca un reper în domeniu, Optica Vedere este primul magazin de optică din România care lansează colecţia de ochelari primăvară-vară GUCCI.

Noua colecţie a fost lansată printr-un eveniment inedit, primul party în stil Hollywood, ce a avut loc vreodată într-un magazin de optică. DJ Andrew DUM a mixat toată ziua, celebrul stilist Laurent Tourette a făcut o demonstraţie de hairstyling pe modele ce poartă ochelari,  iar o mulţime de vedete autohtone îndrăgite, precum Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Raluka, Mirela Vescan,Catinca Roman, Daniel Robu, Ana Morodan, Gianina Corondan, Ozana Barabancea, Bogdan Nită, Grasu XXL, Guess Who, au probat ochelarii VIP ai Rihannei şi ai lui Lady Gaga.

Ochelarii vedetelor de la Hollywood, Rihanna şi Lady Gaga au fost disponibili în premieră şi exclusivitate pentru România, la Optica Vedere, în cadrul evenimentului de lansare

Cu ocazia lansării noii colecţii GUCCI, KOptic au adus în premieră şi exclusivitate, colecţia capsulă de ochelarii de soare, Hollywood Forever, în cadrul căreia sunt şi cei purtaţi de Rihanna, Lady Gaga, Salma Hayek şi alte megastaruri internaţionale. Stilul nonconformist al vedetelor este deja cunoscut publicului larg. La fel ca şi ele, se remarcă şi aceste două perechi de ochelari, având rame masive şi accesorii deosebite lucrate manual, pietre preţioase şi elemente ce amintesc de natură. Perechile de ochelari au fost disponibile publicului larg, pentru a fi probate şi fotografiate, doar pe data de 18 aprilie, între orele 9:00-20:00, la Optica Vedere Baba Novac (Strada Dristorului 81-88).

Noua colecţie recreează vibe-ul nostalgic al anilor ‘70 şi  ‘80

În colecţia de primăvară-vară 2019 se poate observa atenţia creatorului pentru anii de aur ai industriei de fashion, multe modele fiind inspirate din anii ’70 şi ’80. Forma ochelarilor, dar şi detaliile sofisticate inspirate din măiestria meşteşugarilor fac din această colecţia una specială, dată de culori, eleganţă şi atenţia la detalii. Culorile vintage, lentilele transparente şi colorate amintesc de Miami Vice, locul în care se îmbină armonios cultura, arta, relaxarea şi divertismentul. Starea de spirit pe care o poţi obţine purtând ochelarii din noua colecţie GUCCI.

Stilul glamour de la Fashion Week umanizat în noua colecţie GUCCI

Culori vibrante, forme mari, detalii cu inserţie de piele exotică, motive florale, forme masculine, strălucire. Toate elementele care sunt prezente la evenimentele mondene, Fashion Week sau pe care le poartă vedetele de la Hollywood, sunt prezente şi în noua colecţie de ochelari de soare primăvară-vară 2019 GUCCI. Prin această colecţie creatorul îşi doreşte să umanizeze toate elementele, să le aducă împreună şi să dea posibilitatea oamenilor să transforme ochelarii într-o bijuterie, ce odată purtată îi va face să se simtă ca pe podium.

Mai multe informaţii pe www.opticavedere.ro sau pe https://www.facebook.com/OpticaVedere/



Recente

Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg