10 trucuri pentru a slăbi în timp ce mănânci

bez imeni 291 jpeg

Te chinui să slăbeşti, dar nimic nu merge? Îţi prezentăm 10 sfaturi de care ar fi bine sa ţii cont. E important ca orice dietă sau stil de viaţă nou început să fie constant cel puţin o lună de zile. Abia după aceste 30 zile se vor vedea rezultatele. Aşa că apucă-te de treabă şi nu ceda tentaţiei.

10 trucuri pentru a slăbi în timp ce mănânci:

1. Mănâncă peşte, carne şi avocado

Pentru a spori funcţia metabolică, trebuie să echilibrăm raportul dintre acizii graşi Omega 3 şi Omega 6. E important să adăugăm în meniu peşte, carne, avocado, măsline, nuci. Sunt bogate în Omega 3 şi Omega 6. Au puţine calorii şi sunt extrem de benefice pentru sănătate.

2. Bea cafea cu grăsime în loc de micul dejun

Adaugă în cafeaua sau ceaiul de dimineaţă 2-4 linguri de unt sau ulei de cocos. Dacă simţi că e puţin, adaugă la gustarea de dimineaţă o tartină sau 3 ouă. Dejunul este esenţial pentru o dietă sănătoasă. Nu consuma zahăr pe nemâncate, te va face să mănânci toată ziua.

3. Renunţă la ,,bilele de zahăr”

Atunci când toţi consumau fructele doar la sezon, totul era bine. Acum, magazinele vând fructe mari şi mega-dulci, care nu se ştie unde cresc anul împrejur. De aceea este important să consumi fructele doar la sezon, când sunt sănătoase şi nu îţi alimentează organismul cu zahăr în plus.

4. Ai voie să mănânci şuncă

Poţi mânca bacon în timpul dietei, dar ai grijă să mănânci numai grăsimi timp de 24 de ore. Poţi consuma doar brânză, unt, ouă, ulei de cocos sau de măsline.

5. Consumă legume verzi în fiecare zi

Puţini oameni iubesc legumele cu frunze întunecate, cum ar fi zarzavaturile. Dar verdeaţa este o sursă excelentă care contribuie la slăbire. Legumele precum broccoli, spanacul, fasolea verde, dovleceii, ardeii au o valoare nutriţională ridicată, datorită conţinutului lor bogat în minerale, vitamine, enzime şi fibre. De asemenea şi fitonutrienţi, care sunt nişte antioxidanţi extrem de benefici.

6. Renunţă la albuşul de ou şi cartofi

Gălbenuşul – cea mai sănătoasă parte a oului. Albuşul conţine 50% de proteine de ou, şi 50% de grăsime, necesară pentru dezvoltare. Cartoful nu conţine nimic sănătos cu excepţia potasiului, dar este plin de substanţe amidonice care influenţează negativ sănătatea.

7. Cocosul – Zeul slăbirii!

Cocosul este de neînlocuit. Nu conţine aproape deloc carbohidraţi, ci foarte multe trigliceride. Acestea reprezintă o sursă excelentă de energie pentru organism. Când trigliceridele ard în organism, se formează cetonele, cel mai sănătos tip de grăsimi. Uleiul de cocos conţine grăsimi saturate şi nu se depun în organism, ceea ce înseamnă că este sigur pentru silueta ta.

8. Mănâncă iaurt grecesc

Trebuie să aibă un conţinut scăzut de grăsimi şi fără adaos de zahăr. Adică trebuie să aibă un gust acru, şi nu dulce. Îţi oferă o rezervă bună de proteine şi carbohidraţi sănătoşi.

9. Poţi consuma alcool

Avantajul acestei diete, este că îţi permite să nu calculezi caloriile. Scopul tău este să limitezi anume aportul de carbohidraţi. Evită berea şi optează pentru băuturi care nu sunt dulci: whiskey, gin, rom, tequila, vodka, în cantităţi moderate!

10. Renunţă la alergat

Cercetările au demonstrat că alergatul nu este cea mai eficientă metodă de a slăbi. Un efect mult mai mare au antrenamentele scurte dar intensive. Scapă de rutina exerciţiilor practicate, acestea se vor dovedi ineficiente. Combină trasul de greutăţi, la sală, cu antrenamentele HIIT.

Sursa



Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg