3 alimente pentru o memorie mai bună

1 52253 original jpg jpeg

Pentru îmbunătăţirea puterii de concentrare şi a memorie, organismul are nevoie de o dietă echilibrată, care să includă următoarele alimente.

Afinele meţin creierul ager

Afinele sunt o sursă excelentă de antioxidanti puternici,care îmbunătăţesc funcţiile cognitive. În plus,un studiu recent arată că un consum constant de afine menţine creierul ager,mai ales în cazul adulţilor care au un risc mare de a suferi de demenţă.

Uleiul din seminţe de dovleac îmbunătăţeşte funcţiile cognitive

Concentraţia mare de acizi graşi omega-3 din compoziţia uleiului din seminţe de dovleac are acelaşi beneficiu ca şi afinele:ajută la îmbunătăţirea funcţiilor congnitive.

De asemenea,uleiul din semţine de dovleac previne pierderile de memorie şi creşte capacitatea creierului de a reţine şi de a-şi aminti diferite informaţii.

Merele reduc riscul bolii Alzheimer

Un măr pe zi previne îmbătrânirea creierului şi sporeşte capacităţile cognitive. Mai exact,compuşii din mere previn declinul unui grup esenţial de neurotransmiţători. De asemenea,un consum constant de mere reduce riscul apariţiei bolii Alzheimer.



Recente

find the third cat jpg
shutterstock 1310620391 jpg
femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg