3 legume care pot ţine locul sosului pentru salată

1 70244 original jpg jpeg

Apelezi la tot felul de sosuri pentru a da un gust mai bun salatei, însă te-ai gândit câte calorii adaugă acestea unei gustări iniţial dietetice? Iată cu ce le poţi înlocui!

Avocado,untul vegetal

Ai obiceiul de a adăuga ulei în salată,însă cum ar fi dacă ai avea o altă opţiune mai sănătoasă?  Cel mai la îndemână este fructul de avocado. Alege unul bine copt,scoate-i sâmburele,iar cu ajutorul unei linguri îndepărtează miezul,după care pasează-l foarte bine. Se va transforma într-o cremă care va da o savoarea deosebită salatei tale,şi în plus va avea mult mai puţine calorii decât una în care ai adăugat ulei.

Citeşte şi:

3 salate delicioase la dietă

Ingrediente care adaugă calorii salatelor

Roşii,pentru un plus de gust

Sunt unele dintre cele mai sănătoase legume,întrucât licopenul din conţinutul lor este un puternic antioxidant. Totodată,sunt compuse în mare parte din apă,ceea ce înseamnă că au puţine calorii. Tot ce trebuie să faci este să descojeşti roşiile,să le storci seminţele şi să le pui în blender pentru câteva secunde. Poţi adauga puţin cimbru şi vei avea un sos delicios.

Spanac,o alegere sănătoasă

Pentru o salată într-o fantezie de culori,nuanţa verde a spanacului poate fi o încântare atât pentru ochi,cât şi pentru papilele gustative. Fierbe dou[mâini de spanac şi pasează-le până se transformă într-un sos. Spanacul are gust neutru aşa că nu va afecta aroma salatei.Recente

Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg