3 motive pentru care nu poţi scăpa de grăsimea de pe burtă

1 82295 original jpg jpeg

Oricâte eforturi ai face, nu reuşeşti să scapi de grăsimea de pe burtă. Diete, mişcare, odihnă, nimic nu funcţionează. Care sunt motivele pentru care toate eforturile tale par a fi în zadar?

Nu te antrenezi corespunzător

Mişcarea face parte din viaţa ta: plimbările lungi, dansul, bicicleta. Însă, în ceea ce priveşte grăsimea de pe burta, este necesar să începi un antrenament special. Mişcarea pe care o faci este sănătoasă dar nu este suficientă pentru a scăpa de grăsimea în plus. Antrenează-te în acea zonă şi rezultatele se vor vedea în curând.

Stresul face parte din viaţa ta

Chiar daca nu îi dai atenţie şi nu consideri că te poate afecta, stresul este un impediment major în reuşita ta. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este acela că stresul afectează în mod direct metabolismul şi acesta din urmă începe să funcţioneze tot mai greu.

Nu dormi suficient

Faptul ca nu dormi cel puţin 8 ore pe noapte , te poate afecta pe mai multe planuri. Şi rezultatele vor întârzia să apară. Dacă obişnuieşti să dormi sub 6 ore pe noapte, nu vei reuşi să slăbeşti şi, mai mult decât atât, te poţi îngrăşa sau te poţi îmbolnăvi.

Un stil de viaţă echilibrat duce la rezultate uimitoare, atât în ceea ce priveşte modul în care arăţi, cât şi modul în care te simţi.