3 paşi simpli pentru a manifesta viaţa pe care o doreşti

1 67670 original jpg jpeg

Ai probleme în atingerea obiectivelor? Dacă nu vezi rezultatele imediat, îţi pierzi încrederea, emoţia şi energia? Cheia este că trebuie să elimini obstacolele care blochează calea spre succes.

Nu tu eşti vinovată pentru pierderea acestor lupte. Multe persoane se confruntă cu aceste obstacole care stau în calea succesului. Caută calea spre succesul spiritual. Este o metodă utilă care te ajută să avansezi în călătorie. Această mtodă se numeşte cei „3 I”.

Iată la ce se referă:1. InvocăInvocă îndoielile şi întrebările

Îngroapă întrebările pe care le ai în minte. Nu te îndoi de ceea ce faci. Cea mai mare credinţă se ridică,de cele mai multe ori la îndoială. Nu există răspunsuri corecte în spiritualitate,dar există un răspuns corect la fiecare întrebare corectă.

Profesorii spiritualităţii pun sub semnul întrebării societatea,religia,guvernul,şi cel mai important pe tine. Când invoci aceste întrebări,primul pas este să te rupi condiţionat. Fiecare întrebare nu are nevoie de un răspuns corect,ci confirmarea este de ajuns pentru a începe să faci progrese.

2. Invită Invită ego-ul,furia,dorinţa,lăcomia şi ataşamentele

Ni se spune adesea că mânia,ego-ul,dorinţa şi lăcomia nu sunt bune. Ni se spune să le evităm. Dar dacă încerci să scapi de ele,dai fuga la umanitate. Aceste elemente sunt o parte din noi toţi. Nu este o

care să nu simtă furie sau dorinţă. Prin tratarea acestor elemente ca duşmani,ele devin obstacole,piese nedorite ale existenţei noastre.

Când se trece de percepţie,se dezvoltă o înţelegere mai profundă a realităţii în care ne aflăm. Trebuie să învăţăm cele mai adânci răni şi cicatrice pentru a putea face faţă. Aceste confruntări sunt podul de cealaltă parte a puterii. Mulţi oameni încearcă să ia comenzi rapide şi să ajungă direct la destinaţie. Dar aceasta nu funcţionează în acest fel.

3. Implică Implică meditaţia în tot ce faci

Cei doi „I” de mai sus,sunt inutili dacă nu încorporezi meditaţia şi nu eşti atentă la acţiunile pe care le faci. Meditaţia asociată cu acţiunea ne poate transforma

. Nu te restricţiona de la meditaţie la nimic din viaţă.

Meditaţia nu este o parte separată a stilului de viaţă. Aceasta este fundamentul stilului de viaţă. În plus,faţă de meditaţia dedicată dimineaţa sau seara,încurajează-te şi fii atentă la tot ce faci. Simte fiecare înghiţitură de apă,fiecare înghiţitură de mâncare,fiecare îmbrăţişare,simte fiinţa ta cum fuzionează complet cu un altul. Trebuie să fii prezentă şi implicată oriunde te-ai afla.

Credit foto:www.mindbodygreen.com