Află ce boli poţi trata prin acupunctură!

1 58307 original jpg jpeg

Cercetările arată că acupunctura este o terapie benefică pentru o serie de afecţiuni. În cele ce urmează, află care sunt beneficiile acestei terapii alternative.

Reduce durerile de spate

Po┼úi pune cap─ât durerilor cronice de spate cu ajutorul ┼čedin┼úelor de acupunctur─â. Un studiu recent arat─â c─â persoanele care au optat pentru acupunctur─â ┼či-au redus cu 15% durerile de spate,spre deosebire de cei care au luat analgezice.

De asemenea,acupunctura reduce frecven┼úa migrenelor ┼či durerile de cap (cefalee) datorate st─ârilor de tensiune,care se manifest─â printr-o durere constant─â sau senza┼úie de ap─âsare la nivelul frun┼úii ┼či t├ómplelor sau la nivelul cefei ┼či g├ótului.

Cre┼čte eficien┼úa medicamentelor antidepresive

Cercet─âtorii japonezi au descoperit c─â acupunctura cre┼čte eficien┼úa antidepresivelor ┼či reduce efectele acestora,precum grea┼ú─â,cre┼čtere ├«n greutate ┼či sc─âderea libidoului.

Trateaz─â arsurile stomacale

Acupunctura are efecte pozitive ┼či asupra sistemului digestiv. Studiile arat─â c─â ┼čedin┼úele de acupunctur─â,al─âturi de terapia medicamentoas─â reduc arsurile stomacale ┼či trateaz─â indigestiile,mai ales ├«n cazul femeilor ├«ns─ârcinate.

Contraatacă efectele negative ale radiaţiilor

Pacien┼úii care fac chimioterapie se confrunt─â cu o serie de simptome adverse,care,potrivit speciali┼čtilor,pot fi reduse prin intermediul ┼čedin┼úelor de acupunctur─â.

Luptă împotriva obezităţii

Exist─â suficiente dovezi care calific─â acupunctura printre cele mai bune tratamente antiobezitate. Cercet─âtorii din Korea au ajuns la concluzia c─â acupunctura este mult mai eficient─â dec├ót medicamentele sau micile schimb─âri ale stilului de via┼ú─â.  

├Än plus,persoanele care opteaz─â pentru o diet─â echilibrat─â,un program de exerci┼úii fizice ┼či recurg la acupunctur─â au toate ┼čansele de a sc─âpa de kilogramele ├«n plus repede ┼či eficient.Recente

refuz   nu   shutterstock 2124337634 jpg
Tik Tok jpg
Sfintii Petru si Pavel shutterstock 1852640023 jpg
femeie tanara interviu job ingrijorata dec 3 2010 6 42 pm jpeg
DSC 0243 jpg
Cum po┼úi avea un p─âr bogat ┼či s─ân─âtos, chiar dac─â ├«l coafezi zilnic jpeg
Parinti imaturi  jpg
inghetata foto shutterstock
gandac de bucatarie shutterstock 1102601966 jpg
sport jpg
pasta de dinti   shutterstock 1294381117 jpg
shutterstock 1358046383 jpg
Carne jpg
carton 1 png
Baterie descarcata jpg
Tigare electronica jpg
Narcisism jpg
Rusalii shutterstock 2151194551 jpg
Intalnire jpg
muzica casti shutterstock