Află secretele masajului erotic

poziţii de dormit jpeg

Vrei o modalitate nouă de a-i arăta partenerului tău că-l iubeşti? Alege una dintre cele mai intime dovezi de iubire, masajul erotic.

Este un mod perfect pentru a încheia o zi stresantă pentru amândoi:tu îi pregăteşti partenerului o baie caldă,după care–l aştepţi în dormitor,gata să-i masezi fiecare părticică a corpului.  O astfel de alegere implică foarte multă dăruire din partea ambilor parteneri. Nu există atingeri mai pline de pasiune,pe care i le poţi oferi chiar tu. Apoi,faceţi schimb de roluri.

Alternanţa mişcărilor,efect garantat

Este indicat să începi masajul din zona frunţii şi a tâmplelor. Nu insista mai mult de cinci-şase minute,căci sunt suficiente pentru relaxare. Apoi continuă cu un masaj al pieptului,alternând mişcări uşoare cu apăsări mai adânci. Poţi chiar să foloseşti o mănuşă confecţionată dintr-un material fin. Sunt mişcări care înnebunesc pe oricine de plăcere.

Nu uita nici de spate,cel care îi dă,de cele mai multe ori,bătăi de cap pe timpul zilei. Lasă-ţi mâinile să alunece pe tot spatele,alternând mişcările circulare,apăsate,cu cele pe verticală,line,făcute doare cu vârful degetelor. Şi cum specialiştii spun că picioarele sunt zone erogene,este musai să le dai o atenţie mărită. Un gest care-ţi va asigura reuşita este să-i masezi partenerului,cu mişcări circulare,genunchii.

Masajul,terapie de cuplu

În afara faptului că este considerat cel mai puternic afrodisiac,masajul erotic poate fi o adevărată terapie de cuplu,căci ajută foarte mult la crearea unei legături profunde între parteneri. Acest lucru se întâmplă fiindcă masajul te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului tău şi-ţi reduce inhibiţiile.

Totodată,eliberează organismul de stres şi îmbunătăţeşte starea de spirit,În concluzie,este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc.

Uleiul de masaj,esenţial

Dar ingredientul care încălzeşte şi mai mult atmosfera este uleiul de masaj.  Optează pentru un ulei parfumat,cu esenţe afrodisiace de lemn de santal,de iasomie,de rozmarin sau de portocal.

Înainte de a începe masajul,asigură-te că nici tu,nici partenerul nu sunteţi alergici. Este indicat să-i masezi pieptul,umerii,fesele şi coapsele. Aternează mişcările rapide cu cele lente,iar plăcerea va creşte.

5 ponturi pentru un masaj reuşit

 • Nu fi stresat dacă nu ai mai făcut asta niciodată,lasă-ţi imaginaţia să zboare.  
 • Începe cu un masaj al capului,care are rolul de a elimina orice urmă de stres.
 • Mângâierile trebuie să fie variate,aşa că schimbă ritmul şi alternează mişcările de masaj pe care le faci doar cu buricele degetelor cu mişcări pe care le faci cu toată palma.
 • Pentru un plus de plăcere,uită-te în ochii lui şi atinge-l şi cu sânii,cu buzele sau cu părul.
 • Ţine tot timpul mâinile pe corpul partenerului şi întreabă-l,din când în când,care sunt mişcările care-i fac cea mai mare plăcere.


Recente

Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete sursa  Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă foto  Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg