Alimente care conţin cele mai multe toxine

1 78251 original jpg jpeg

Peştele, carnea roşie şi multe dintre produsele pe care le mâncăm măcar o dată pe săptămână au un conţinut ridicat de toxine. Din acest cauză, este necesar să ţinem sub control consumul acestor alimente şi să le înlocuim cu cele sănătoase.

Organismul absoarbe sute de substanţe toxice în fiecare zi numai din alimentele consumate. Iar multe dintre ele nu sunt eliminate, crescând riscul de modificări în flora intestinală, sistemul imunitar, retenţie de fluide, insomnie, îngreunarea absorbţiei substanţelor nutritive.

Multe dintre alimentele care conţin cantităţi mari de toxine fac parte din activitatea zilnică. Dar ele nu pot fi eliminate dintr-o dată. Încearcă să le mănânci cu moderaţie, să combini alimentaţia bazată pe fructe şi legume cu exerciţiile fizice.

Iată care sunt alimentele cu cele mai multe toxine:

Carnea

Carnea conţine mai multe toxine din cauza hormonilor şi a altor substanţe pe care le conţine. În plus, s-a demonstrat că multe dintre ele au ele sunt cancerigene, crescând riscul de leucemie şi cancer de stomac.

Tonul

Chiar dacă acest tip de peşte este considerat sănătos şi gustos, conţine un nivel ridicat de mercur, substanţă care afectează celulele sistemului nervos.

Laptele

Se spune că laptele de vacă este cel mai toxic. În procesul de pasteurizare, laptele rămâne cu cantitate considerabilă de toxine. În plus, laptele conţine aproximativ 60 de hormoni, dioxine şi antibiotice care pot creşte riscul de cancer.

Porumbul

Porumbul este un alt produs care conţine o cantitate mare de mercur, după fructele de mare. Când porumbul este cules şi nu este lăsat la uscat în condiţii corespunzătoare, se contaminează cu aflatoxine, micotoxine produse de ciuperci din genul Asperfillus (mucegai). Pot cauza malnutriţie la oameni.

Brânza, ouăle şi alte produse lactate

Cu aceste produse se întâmplă exact acelaşi lucru ca şi în cazul laptelui de vacă, doar că ele conţin o cantitate mai mare de grăsimi.

Alimentele din conserve

Conservele au fost dintotdeauna privite cu suspiciune din cauza modului în care sunt ambalate alimentele. Se pare că substanţele care se găsesc în aceste conserve cresc riscul de diabet şi obezitate.

Evită şi elimină acumularea de toxine din organism

Este adevărat că există o listă cu alimente bogate în toxine, dar este una şi cu cele care le elimină şi purifică sângele. Printre ele se numără: mărul, ceapa, uleiul de măsline, lămâia, strugurii.



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg