Alimente delicioase pe care le poţi include liniştit în dieta de slăbit

1 79140 original jpg jpeg

De la micul dejun la gustări, există multe modalităţi de a obţine proteinele de care ai nevoie, chiar şi atunci când trebuie să ţii dietă.

Nu este greu să obţii doza zilnică de proteine când vrei să slăbeşti, dacă alegi surse prietenoase cu silueta. Cu toate acestea, nu sunt şi cele mai gustoase. În general, dieteticienii recomandă obţinerea substanţelor nutritive din alimentele integrale, deoarece acestea conţin vitamine şi minerale de care corpul are nevoie. Aportul zilnic recomandat de proteine ​​variază în funcţie de persoană, dar ar trebui să consumi cel puţin 0,36 g/kg corp de proteine ​​zilnic. Află ce alimentele gustoase sunt şi bogate în proteine!

Carne de pasăre sau vită

Indiferent dacă este la grătar, în supă sau într-un sandviş, carnea de pasăre este delicioasă şi nutritivă. De aceea, o poţi include fără probleme în dieta ta de slăbit. Din 100 de grame de piept de pui cu piele îţi procuri 26,4 g de proteine, 52% din valoarea zilnică şi 0,27 g de potasiu. Şi carnea de vită este o sursă foarte bună de proteine. Într-o bucată de friptură de 100 de grame se află 26,1 g de proteine, 0, 38 g de potasiu, 2,1 mg de fier. 

Ouă

Acestea reprezintă alimente de bază pentru micul dejun, dar când sunt fierte tare, pot deveni şi o gustare rapidă. Un ou conţine 6 g de proteine şi 19,8 mg calciu.

Mazăre

Face parte din familia leguminoaselor şi oferă multe substanţe nutritive. În 89 g de mazăre ai 5 g de proteine, 9 mg de vitamina C şi 4 g de fibre, deci le poţi include în meniurile tale când îşi doreşti să scazi în greutate.

Arahide, migdale şi fistic

Migdalele sunt mai mult decât o gustare delicioasă. Din 30 g de migdale îţi poţi lua 6 g de proteine, 0,20 g potasiu şi 4 g de fibre. Dacă nu-ţi plac migdalele, încearcă arahidele decojite. Ia o mână la gustările tale şi vei avea un plus de 7 g de proteine, 1,3 mg fier, 2 g de fibre. Şi fisticul poate fi o variantă bună pentru gustări. Din 30 de grame de fistic îţi iei circa 1 mg de fier, 6 g de proteine şi 3 g de fibre.Recente

Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg
Test jpg
tulburare bipolara shutterstock 1519608566 jpg