Alimente şi băuturi care înrăutăţesc problemele pielii

1 69001 original jpg jpeg

Înainte de a merge la supermarket pentru a-ţi cumpăra produsele alimentare pe care le consumi în mod constant, ţine cont de următoarele lucruri, mai ales dacă ai probleme cu tenul.

Ai grijă la produsele lactate pe care le consumi!

În ziua de azi,majoritatea produselor lactate conţin multe antibiotice,hormoni şi alte chimicale care produc dezechilibre în organism şi prin urmare,afectează pielea. Aşadar,ai grijă ce fel de produse lactate cumperi.

Asigură-te că nu eşti sensibilă la gluten

Glutenul se găseşte în multe alimente pe care le consumăm în mod constant. O persoană alergică la gluten îşi poate da seama de acest lucru dacă se confruntă sau nu cu probleme la nivelul pielii. Când organismul este alergic la gluten,în corp apar inflamaţii care duc la apariţia acneei.

Şi alcoolul poate înrăutăţi problemele pielii

Dacă obişnuieşti să bei bere şi suferi de acnee,e posibil ca glutenul din compoziţia ei să fie de vină pentru această problemă.

În cazul în care eşti,mai degrabă,o băutoare de vin şi crezi că te confrunţi cu probleme ale pielii din cauza unei alergii la sulf,atunci este important să fii atentă la calitatea vinului pe care îl consumi.