Aşa îţi scazi riscul de a suferi de cancer!

1 72112 original jpg jpeg

Cancerul este una dintre cele mai comune boli, care «atacă» din ce în ce mai multe persoane. Pentru a ţine la distanţă această afecţiune răspândită atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor, ţine cont de aceste sfaturi.

Mănâncă alimente cât mai sănătoase

Multe alimente care se găsesc în comerţ conţin e-uri şi conservanţi,care cu timpul pot face rău organismului. De aceea,este important să acorzi atenţie produselor alimentare pe care le cumperi şi să le eviţi pe cât posibil pe cele care conţin multe ingrediente nocive pentru corp. Aşadar,citeşte cu atenţia etichetele produselor,înainte de a le pune în coşul de cumpărături.

Fereşte-te de toxine!

Toxinele sunt peste tot în jurul nostru-în alimentele pe care le consumăm,în cosmetice,în produsele de igienă,în plasticuri etc. Cu toate că nu este posibil să excludem toate toxinele din viaţa noastră,de unele ne putem feri cu uşurinţă,prin folosirea unor produse cât mai naturale.

Aşadar,foloseşte produse cosmetice şi de igienă fără parabeni,evită să bei apă din sticle de plastic pentru că acesta conţine bisfenol-A,nu folosi des cuptorul cu microunde şi alege alimente cât mai sănătoase.

Fă mişcare!

Pe lângă faptul că exerciţiile fizice te menţin în formă,acestea reduc şi riscul de a suferi de cancer. Studiile arată că 3-4 ore de mişcare pe săptămână reduc cu 40% riscul de a suferi de cancer mamar,cu 30% riscul de a suferi de cancer de prostată şi cu peste 50%,riscul de a te confrunta cu cancer de colon.

Ia-ţi doza de antioxidanţi!

Pe lângă un consum constant de legume şi fructe,este indicat să oferi corpului un supliment pe bază de antioxidanţi. În prevenirea cancerului,antioxidanţii joacă un rol extrem de important:luptă în mod eficient împotriva radicalilor liberi din corp-de cele mai multe ori,responsabili pentru îmbollnăvirea celulelor.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg