Băuturi care ard grăsimile

1 64707 original jpg jpeg

Dacă vrei să slăbeşti nu este necesar doar să adopţi un regim alimentar echilibrat, ci trebuie să ai grijă şi la ce bei. Iată ce băuturi accelerează arderea grăsimilor.

Ceai verde

Potrivit unui studiu publicat în „American Journal of Clinical Nutrition“,cei care beau 4 ceşti de ceai verde pe zi scapă de 6 kiligrame în 8 săptămâni. Datorită unor compuşi care se găsesc în ceaiul verde,catehinele de tipul EGCG,ceaiul verde accelerează metabolismul după ce este băut.

Citeşte şi:

10 alimente ce elimină grăsimea abdominală

2 moduri prin care poţi face ca grăsimea corporală să-ţi fie „combustibil"

Suc de căpşuni

Consumul acestor fructe curăţă organismul de impurităţi şi de toxine. Prepari sucul de căpşuni  astfel: într-un bol pui un pahar de lapte degresat sau lapte de soia. Adaugi o cană de căpşuni şi mixezi bine ingredientele. Bea acest suc dimineaţa, pentru a fi sigură că ai parte de toată energia de care ai nevoie într-o zi.

Băutură cu banane şi pere

Un alt suc care accelerează grăsimile este cel cu banane şi pere. Mixează două banane coapte şi o pară, tăiată bucăţi potrivite. După ce băutura e gata, adaugâ câteva cuburi de gheaţă. Această băutură va topi stratul adipos după numai câteva zile.

Suc de roşii şi afine

Această băutura te va ajuta să dai jos kilogramele în plus şi să-ţi potolească pofta de dulce. Pune într-un bol o jumătate de cană cu afine, o jumătate de cană cu roşii tăiate cubuleţe. Mixează ingredientele, iar la final adaugă o linguriţă cu miere.

Apă cu gheaţă

Potrivit cercetătorilor germani, două pahare de apă în plus pe zi cresc metabolismul cu 30%. Consumul de apă te ajută să elimini toxinele. Specialiştii spun că persoanele care beau 8 pahare de apă cu gheaţă pe zi ard cu 200 de caloriimai mult. Deoarece apa cu gheaţă este rece,corpul consumă calorii pentru a o aduce la temperatura sa.