Burta inestetică după naştere! Sfaturi utile pentru a-ţi recupera rapid silueta dinainte de sarcină

1 burta inestetica dupa nastere jpg jpeg

Ai devenit mamă de curând? Atunci probabil te gândeşti cum să scapi de burta inestetică.

Să scapi de burtă după naştere poate fi o misiune dificilă, însă ca să-ţi redobândeşti silueta dinainte de sarcină ţine cont de aceste sfaturi simple. Te vor ajuta mai mult decât ţi-ai maginat. 

Fii blândă cu tine şi acordă-ţi timp

Poate că prietenele tale care au devenit mame şi-au recăpătat silueta imediat ori invidiezi vedetele care se mândresc cu trupuri perfecte după naştere, însă nu dispera. Ca să scapi de burta inestetică după naştere ai nevoie de timp, aşa că înainte de a face următorii paşi, acordă-ţi timp. Setează-ţi realist aşteptările şi, în timp, vei reuşit să-ţi recuperezi trupul. 

Ca să-ţi recapeţi silueta de invidiat după ce ai devenit mamă, alăptează-ţi bebeuşul. Te va ajuta să slăbeşti rapid, întrucât, potrivit specialiştilor, această activitate te va ajuta să arzi cel puţin 500 de calorii pe zi. 

Poate că e greu să ai grijă de bebeluş şi să-ţi împarţi timpul şi pentru activităţile casnice, însă nu te neglija. Cere sfatul medicului tău şi apucă-te de sport. O plimbare mai lungă, o alergare în cartier sau ore de yoga ori de pilates  sunt doar câteva dintre activităţile care te pot ajuta să scapi de burta inestetică după naştere. Ca să se vadă efectele, însă, fă sport de trei ori pe săptămână. 

Să aştepţi până când ţi se face foame nu e cea mai bună decizie. Aşadar, ca să scapi de burta inestetică după naştere mănâncă sănătos, puţin, dar des şi evită să faci excese. De asemenea, ca să sporeşti arderile bea cel puţin doi litri de apă pe zi.