Cât de nocive sunt reality show-urile?

1 72484 original jpg jpeg

Răutatea şi minciuna sunt considerate reţete de success în viaţă pentru tot mai multe adolescente, arată un studiu american. Cum s-a ajuns aici? Se pare că de vină ar fi emisiunile TV de tip reality show, urmărite cu pasiune de tinere.

Americancele tinere care urmăresc reality show-uri sunt mult mai preocupate de aspectul lor fizic,spre deosebire de fetele care nu-şi pierd vremea cu astfel de emisiuni. În plus,dependentele de televizor sunt convinse că răutatea şi minciuna sunt două mijloace numai bune pentru a-ţi atinge scopurile în viaţă.

Studiul a fost realizat în Statele Unite ale Americii,de divizia de cercetare a Organizaţiei cercetaşelor americane,pe un eşantion de 1.141 de fete cu vârste cuprinse în intervalul 11-17 ani.

Dintre acestea, 47% au declarat că urmăresc cu regularitate diverse reality show-uri,informează Mediafax. Cele mai multe dintre ele cred că este în natura fetelor să fie mereu răutăcioase şi în competiţie cu altele. Pentru 78%,bârfitul e o activitate normală,motiv pentru care le vine destul de greu să aibă încredere în alte adolescente. Iar 72% dintre ele sunt foarte preocupate de aspectul exterior.

Comparativ cu fetele de aceeaşi vârstă care nu urmăresc astfel de emisiuni,comportamentul împătimitelor de reality show-uri este destul de nociv. Autorii studiului au publicat un comunicat în care subliniază faptul că amatoarele de programe TV de acest tip “au mai des tendinţa dea pune accentul pe răutate şi pe minciună pentru a-şi atinge scopurile. Darse consideră mature,inteligente,amuzante şi deschise.”Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg