Ce formă a corpului ai?

1 73792 original jpg jpeg

Eşti subţirică, atletică sau voluptuoasă? Este bine să ştii ce formă are corpul tău, pentru a vedea ce ţinute îţi vor pune în evidenţă silueta.

Corpul în formă de măr

Dacă partea de sus a corpului tău este voluminoasă şi eşti mică în talie,înseamnă că ai corpul în formă de măr. Întucât există riscul ca grăsimea să se acumuleze pe burtă şi braţe,fă exerciţii care să vizeze aceste zone. Poartă îmbrăcăminte care să nu scoată în evidenţă partea de sus a corpului. Stai departe de tricourile şi de bluzele scurte şi optează pentru bluze pe gât şi pantaloni mulaţi pe picior.

Corpul în formă de pară

Acest tip de corp se caracterizează prin partea de sus mai mică,dar mai mare în partea de jos. Persoanele care au corpul în formă de pară au tendinţa de a lua în greutate,în special în zona şoldurilor şi a coapselor. De aceea,fă cât mai multe exerciţii cardio. Poartă în partea de jos îmbrăcăminte în culori închise,iar în partea de sus în culori deschise. Joacă-te cu dungile când porţi bluze.

Forma rotundă a corpului

Persoanele de acest fel se plâng de stratul adipos din zona abdomenului şi cea de sub sâni,precum şi de pe pulpă şi şolduri. Dacă faci parte din această categorie,poţi să elimini grăsimea prin exerciţii de rezistenţă. Îmbracă-te cu piese vestimentare de aceeaşi culoare,în special fuste lungi până la genunchi.

Corp atletic

Persoanele care au un corp ateltic,par,de obicei,mai înalte decât sunt în realitate. Astfel de persoane nu se confruntă cu kilograme în plus şi au structura osoasă mai îngustă.

Eşti subţirică

Dacă te încadrezi în această categorie,te poţi numi foarte norocoasă. Şi asta pentru că acest tipar este considerat idealul feminin. Ţi se potrivesc foarte multe piese vestimentare. Chiar şi aşa,fă sport pentru a te menţine în formă.