Ce mărime au sânii perfecţi şi cum percep bărbaţii bustul generos

1 shutterstock 782577601 jpg jpeg

De-a lungul timpului, s-a generalizat o concepţie parţial greşită în ceea ce priveşte dimensiunea perfectă a sânilor. Reprezentanţii sexului tare nu sunt atraşi mai mult de femeile cu forme voluptoase şi în partea de sus a trupului. Un aspect pe care îl iau în considerare instinctiv este dat de piramida formată de umeri, talie şi şolduri.

Foarte multe persoane cred că dimensiunea perfectă a sânilor este cea mai importantă calitate a femeilor, iar istoria modei a susţinut această concepţie. Studiile efectuate în ultimii ani în domeniul frumuseţii au dovedit, însă, contrariul: femeile cu forme generoase sau care apelează la intervenţii estetice pentru a-şi mări bustul nu sunt chiar în topul preferinţelor bărbaţilor. Cu atât mai mult dacă sânii nu sunt în armonie din punct de vedere proporţional cu dimensiunile trupului.

Sânii mari VS sânii mici

Cercetătorii au descoperit informaţii interesante cu privire la modul în care percep oamenii sânii. Astfel, s-a dovedit că atât femeile, cât şi bărbaţii consideră că sânii de mărime medie sunt perfecţi. Femeile care au participat la studiu au făcut o comparaţie între cele cu sânii mari şi cele cu sânii mici, iar părerile acestora s-au învârtit în jurul aceloraşi idei: femeile cu sânii mici sunt mult mai ambiţioase, mai inteligente, modeste şi au un simţ al moralităţii foarte bine dezvoltat. Femeile cu sânii mari s-au clasat la polul opus, potrivit răspunsurilor oferite în cadrul studiului.

Un alt aspect notabil când vine vorba despre dimensiunea perfectă a sânilor este proporţia talie-solduri.

Este vorba despre întreaga imagine care influenţează percepţia oamenilor asupra trăsăturilor fizice ale unei femei.

Când există un raport mic între talie şi şolduri, scrie youbeauty.com, sânii mari sporesc farmecul unei femei. Nivelul de atractivitate scade în cazul celor cu bust generos, care prezentă un raport mai mare între talie şi şolduri.

@shutterstock