Cea mai eficientă băutură detoxifiantă!

1 75898 original jpg jpeg

Apă sau cafea? Tu ce crezi că este sănătos să bei dimineaţa după ce te trezeşti? Mulţi vor spune cafea, în timp ce alţii consideră că un pahar cu apă este mult mai sănătos.

Dar băutura cu cele mai multe beneficii asupra procesului de pierdere în greutate este apa cu lămâie şi ghimbir.

Iată de ce!

Datorită proprietăţile nutritive şi de vindecare, apa cu lămâie şi ghimbir este cunoscută ca fiind cea mai bună. Şi, pentru că organismul are nevoie de hidratare încă de când te-ai trezit, recomandată este apa.

Apa cu lămâie şi ghimbir are proprietăţi detoxifiante, îmbunătăţeşte digestia, stimulează sistemul imunitar şi funcţia hepatică şi, cel mai important, favorizează pierderea în greutate. În schimb, ceaiul sau cafeaua te pot deshidrata, mai ales dacă nu bei suficient de multă apă.

Cum prepari apa cu lămâie şi ghimbir

Ai nevoie de:

-    250 ml apă

-    5 linguri suc de lămâie

-    ½ lingură ghmibir ras

Mod de preparare:

Pune într-o cană mai mare apa, sucul de lămâie şi ghimbirul proaspăt ras şi amestecă cu o lingură.

Pentru cele mai bune rezultate, se bea imediat sau în cel puţin 15 minute de la preparare. În plus, este recomandat ca băutura să fie băută în primele minute, după ce te-ai trezit.

Apa cu lămâie şi ghimbir va elimina toxinele acumulate în organism şi va stimula metabolismul. Bea zilnic apă cu lămâie şi ghimbir cel puţin o lună, timp în care ai o dietă echilibrată şi practici sport.

Credit foto: www.simpleorganiclife.org