Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare

1 72048 original jpg jpeg

Primele ore de condus sunt pline de emoţii, mai ales când nu mai ai instructorul lângă tine. Aşadar trebuie să fii mai vigilentă şi ai nevoie de o maşină uşor de condus. Află care sunt cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare.

Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare. Ford Focus

O maşină europeană,care îndeplineşte toate caracteristicile unui automobil fiabil şi care răspunde repede la comenzi. Are un interior spaţios,tavanul înalt şi un portbagaj în care vor încăpea cu siguranţă toate cumpărăturile sau bagajele.

Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare. Honda Civic

Sunt maşini cu un consum mic de benzină,sunt uşor de condus şi se defectează destul de rar. Ai numeroase butoane de comandă pe volan,aşadar nu va trebui să-ţi iei des ochii de la drum pentru a schimba postul de radio sau a folosi alte comenzi ale maşinii. Motorul de 1.8 litri are 140 de cai putere,ceea ce înseamnă că va accelera repede daca vei avea nevoie,însă nu va trebui să-ţi faci constant griji că vei depăşi viteza admisă legală.

Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare. Mazda 3

Este maşina perfectă pentru şoferiţele începătoare,care-şi doresc o maşină elegantă,spaţioasă şi care să transforme şofatul într-o experienţă plăcută. Vine atât în varianta cu 4 uşi,mai ieftină,cât şi cu 5 uşi,ceva mai scumpă,dar ideală pentru familii numeroase. Este dotată cu aer condiţionat,MP3 player şi volan pe care se regăsesc numeroase comenzi.

Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare. Toyota Camry

Nu este de mirare că maşinile Toyota se numără printre cele mai vândute din lume. Este micuţă ca dimensiuni,fiind ideală pentru persoanele tinere,care-şi doresc o maşină mai ieftină dar care să corespundă necesităţilor lor,cum ar fi un consum redus de benzină,suspensie independentă,interior spaţios şi comfortabil.

Cele mai bune maşini pentru şoferiţe începătoare. Volkswagen Jetta

Aceast sedan compact de la Volkswagen este creat special pentru femeile independente,a căror carieră le solicită drumuri frecvente. Este o maşină cu stil,care va atrage atenţia celorlalţi participanţi la trafic,dar cel mai important este că nu va trebui să-ţi soliciţi la maximum abilităţile de şoferiţă,deoarece va fi o plăcere să o conduci. Motorul are 200 de cai putere,iar schimbările de viteză vor avea loc cu uşurinţă.