Consumul de turmeric. Cum să îl mănânci pentru efecte maxime

1 62585 original jpg jpeg

Specialiştii din lumea întreagă susţin că turmericul este unul dintre cele mai bune condimente când vine vorba de menţinerea sănătăţii corpului. Iată ce trebuie să ştii despre consumul de turmeric.

Consumul de turmeric tratează inflamaţiile

Cercetări efectuate de-a lungul timpului arată că acest condiment inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase,ajută la arderea depozitelor de grăsimi,creşte producţia de bilă,tratează inflamaţiile din corp,iar efectele lui pozitive nu se opresc aici. Pentru a beneficia de toate proprietăţile pe care le are acest condiment,este important să-l consumi în mod corespunzător. Adulţii nu trebuie să ia mai mult de o linguriţă de turmeric pe zi,iar în cazul copiilor doza se reduce la o jumătate de linguriţă. Dacă se ia în combinaţie cu piper negru,turmericul îşi creşte de două mii de ori efectele pozitive.

Cu ce nu se ia turmericul

Cu toate acestea,nu este indicat să se consume pe stomacul gol,iar dacă ai pietre la fiere,trebuie să consulţi înainte un homeopat,deoarece turmericul creşte producţia de bilă. De asemenea,condimentul nu se ia în timp ce se administrează aspirină,ibuprofen sau alte medicamente care subţiază sângele,deoarece pot apărea hemoragii interne,întrucât şi turmericul este anticoagulant.

Când vine vorba de consumul de turmeric, trebuie să ştii că turmericul poate fi mâncat în combinaţie cu lapte,iaurt,peşte sau poate fi presărat în supe. O altă variantă ar fi să-l consumi în combinaţie cu o linguriţă de cocos.

Indiferent de modul în care îl consumi,optează pentru turmeric organic,sub formă de pudră. Dacă ai anumite afecţiuni,nu lua turmeric fără acordul medicului.

Colorarea sprâncenelorRecente

autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg
Proiect  jpg
parola jpg