Crucea Roşie informează femeile din România

1 52036 original jpg jpeg

Fundaţia Renaşterea şi compania farmaceutică MSD au colaborat pentru finalizarea unui proiect „Informarea femeilor şi sprijinirea specialiştilor din domeniul medical în lupta împotriva cancerului de col uterin şi de sân”.

Obiectivul proiectului a vizat informarea şi conştientizarea femeilor din zonele sărace ale României,respectiv în Oltenia şi Moldova,privind riscurile îmbolnăvirii de cancer şi s-au organizat sesiuni de informare asupra mijloacelor de prevenire şi de depistare precoce a cumplitei maladii.

Prelegerile au fost sustinute de medici specialisti in domeniile ginecologiei,senologiei şi oncologiei. În urma campaniei de comunicare derulate pe cele două paliere menţionate anterior,în cele 16 locaţii de desfăşurare a proiectului,un număr de peste 8500 de persoane (medici de familie,specialişti în domeniile:oncologie,senologie şi ginecologie,publicul larg) din zona Moldovei şi a Olteniei au primit informaţii în legatura cu prevenţia (prin vaccinare anti-HPV şi efectuare periodică de Teste Babeş-Papanicolau) şi depistarea precoce a cancerului de col uterin,dar şi a cancerului de sân.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg