Cum îţi susţine imunitatea vitamina C

1 67589 original jpg jpeg

Deşi e vară, răceşti des şi te simţi mai tot timpul vlăguită? Poţi trece peste acest impas cu ajutorul unei cure de vitamina C. Funcţionează!

Niciun elixir al tinereţii nu funcţionează mai bine decât vitamina C. Pe lângă faptul că menţineţesuturile tinere,acidul ascorbic susţine imunitatea în orice sezon,protejându-te astfel de infecţii. În plus,vitamina C scade numărul radicalilor liberi în corp (vinovaţi în apariţia tumorilor canceroase). Iată de unde-ţi poţi lua rezervele fără probleme!

Info:Adăugată în salate,zeama de lămâie (bogată în vitamina C) ajută la absorbţia fierului în procesul de digestie,spun nutriţioniştii.

Ajută organismul să lupte cu bolile

Pentru că organismul nu e capabil să secrete singur vitamina C,ai nevoie de un regim variat,bogat în fructe şi legume,şi de suplimente alimentare care să-ţi crească rezistenţa.

Suplimente cu vitamina C (extrasă din măceşe şi acerola,mai uşor de asimilat) îţi îmbogăţesc dieta. Le poţi lua în perioadele de stres prelungit şisunt un bun adjuvant în tratamentul diabetului,osteoporozei,parodontozei,hipertensiunii arteriale,anemiei prin deficit de fier,alergiei,scorbutui,infecţiilor bacteriene,parazitare,fungice,virale,astmului,fracturilor,şi gingivitei. Copiii pot lua sirop cu vitamina C. Se absoarbe mai repede şi se administrează uşor.

Reduce vânătăile şi protejează vasele de sânge

Vitamina C creşte rezistenţa pereţilor vaselor de sânge. În plus,ea stimulează capacitatea de coagulare a sângelui. Iată de ce alimentaţia bogată în fructe şi legume bogate în vitamina C reduce tendinţa de apariţie a vânătăilor. Şi încă ceva! Studii recente arată că vitamina C are un efect benefic asupra bolnavilor de astm.Recente

Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg