Cum poţi să slăbeşti în timp ce dormi. Află secretul care te va surprinde!

grasime abdominala jpeg

Te-ai gândit vreodată că poţi să scapi de kilogramele nedorite în timp ce dormi? Da, este posibil! Descoperă secretul care îţi va intensifica metabolismul, în timp ce dormi.

De ce ingrediente ai nevoie:

sucul de la o lămâie1 castravete1 lingură de rădăcină de ghimbir dată prin răzătoare1 lingură de suc de aloe verao mână de coriandru sau de pătrunjel1/2 pahar cu apă 

Cum se prepară

Ingredientele se amestecă în blender până când vei obţine o băutură cremoasă. Se cosumă proaspătă.

Prin consumul unui pahar din această băutură înainte de a te băga la culcare,îţi vei stimula organismul să ardă depozitele de grăsimi în timp ce tu dormi.

Dacă bei această băutură seara târziu,iar dimineaţa te trezeşti şi faci 30 de minute de exerciţii cardio,vei observa îmbunătăţiri în doar câteva zile.

dbd247ba85e10c2ee93318ee9cdbc888 jpg jpeg

Cum acţionează ingredientele din compoziţia băuturii

Ingredientele folosite la prepararea băuturii intensifică metabolismul,ceea ce înseamnă că procesul de ardere a caloriilor depuse sub formă de grăsimi va funcţiona şi pe timp de noapte.

Castravetele,pe lângă faptul că hidratează corpul,menţine şi senzaţia de saţietate datorită cantităţii mari de fibre pe care o conţine.

Pătrunjelul şi coriandrul sunt două condimente sărace în calorii,care împiedică retenţia de apă în corp şi oferă corpului mulţi antioxidanţi.

Ghimbirul previne constipaţia,intensifică metabolismul şi reduce senzaţia de "prea-plin".

Sucul de lămâie elimină rapid toxinele din corp şi intensifică procesul de ardere a grăsimilor.

Sucul de aloe vera este un remediu excelent contra depozitelor de grăsimi. Acesta stimulează rata metabolică,fără a reduce şi masa musculara,aşa cum se întâmplă în cazul anumitor diete.