Cum poţi ţine poftele alimentare sub control

1 61940 original jpg jpeg

Fie că îţi doreşti să slăbeşti sau să ai un stil de viaţă sănătos, abţinerea de la dulciuri şi alimente bogate în calorii poate fi destul de greu de respectat.

Oricine a simţiţ nevoia de a consuma ceva bun. Însă,atunci când consumul de alimente bogate în calorii devine un obicei,organismul are nevoie din ce în ce mai des de “recompense”dulci.

Ce este de făcut?

În primul rând trebuie să stai cât mai departe de tentaţiile culinare. Poţi face acest lucru doar dacă eviţi să cumperi prea multe alimente dulci,bogate caloric. De asemenea,atunci când iei masa în oraş împarte desertul cu cel care te însoţeşte la masă sau optează pentru un desert sărac din punct de vedere caloric.

Cercetătorii subliniază faptul că pentru a ţine poftele alimentare sub control este necesar ca persoana în cauză să fie conştientă de faptul că trebuie să facă schimbări în stilul de viaţă. Dacă nu te-ai decis asupra acestui lucru,consumul de alimente pe fond emoţional va persista şi va deveni un obicei greu de controlat.

Nu în ultimul rând,este extrem de important să reduci nivelul de stres din organism,pentru că acest factor influenţează foarte mult funcţionarea metabolismului. Aşadar,relaxarea este fundamentală,dacă vrei să nu pici în capcana ispitelor culinare.



Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg